Le Cordon Bleu Mexico

Úvod

Read the Official Description

Kdo Jsme Le Cordon Bleu je jedním z nejstarších a ve světě gastronomie, pohostinství a manažerských škol nejrespektovanějších. Název Le Cordon Bleu byl vytvořen v 16. století králem Jindřichem III - když on vytvořil L'Ordre du Saint-Esprit, který byl symbolizované křížem zavěšeny na modrou stuhou. Z jeho velkou prestiž a tradice získala za více než sto let historie. Le Cordon Bleu je v současné době škola více mezinárodní uznání ve školení odborníků gastronomie, kulinářské umění a pohostinnost. V posledních 20 letech Le Cordon Bleu se pečlivě vyvinula různé vzdělávací a školicí programy, které specifikují spojenectví a partnerství s předními firem a institucí ve světě. Le Cordon Bleu má v současné době více než 40 škol v 15 zemích, jeden student komunitu více než 20.000 studentů ze 70 národností, a rozlišující tým více než 100 mezinárodních kuchařů. Od roku 1998 Anahuac University zřizuje důležitým spojenectví s Le Cordon Bleu International nabídnout bakalářské programy, kurzy a diplomy v turistických-gastronomickou, stejných oblastech, které od roku 2010, se rozšíří do Anahuac University Network. LE Cordon Bleu INTERNATIONAL Světová jednička v gastronomii, pohostinství a řízení. Le Cordon Bleu je světově proslulý síť vzdělávacích institucí zaměřených na poskytování nejvyšší úrovně kulinářské a pohostinství výuky prostřednictvím programů světové třídy. Le Cordon Bleu se neustále vyvíjí tím, že kombinuje inovace a kreativitu s tradicí vytvořením bakalářské a magisterské v oboru Business Administration se zaměřením na požadavky sektoru rostoucí mezinárodní pohostinnost. Le Cordon Bleu je považován za strážce francouzské kulinářské techniky prostřednictvím svých kulinářských programů, které i nadále zachovat a přenést na mistrovství a ocenění kulinářského umění, které byly základem francouzské gastronomie na více než 500 let , Naši kuchaři Velcí šéfkuchaři Le Cordon Bleu mají bohaté profesní zkušenosti, většina z nich pracoval v renomovaných restauracích a uděluje průvodci Michelin a mnozí z nich jsou vítězové prestižních soutěží. Každý rok, šéfkuchaři podělit se o své zkušenosti a znalosti pro studenty ve více než 70 zemích, aby učit techniky a metody vaření, které byly kodifikovány ve Francii během posledních 500 let, což studentům kulinářské vzdělání, které mohou být aplikovat své znalosti na každé kuchyni a rozvíjet úspěšnou kariéru.

This school offers programs in:
  • španělština

Vidět Certifikáty » Vidět Diplomy »