Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Úvod

Read the Official Description

cenné papíry

Kvalita, autentičnost, respekt, pohostinství a bezpečnost potravin

Kultura motor, který přenáší hodnoty

Účelem ICIF, Institute of Food a Enologie regionů ItálieJest kvalifikovat, chránit a podporovat image italské kuchyně, výrobky z území excelence a regionální italské jídlo a vinařské kultury, šíření znalostí mezi profesionály po celém světě. Oceňování pravou italskou kuchyni a výborné jídlo, které ho odliší je jedním z hlavních cílů ICIF, aby podporovaly Made in Italy.

životní styl, pohostinství a autentičnost

ICIF vždy přináší do světa hodnotám enogastronomy, italskou pohostinnost a italský způsob života díky iniciativách, které se účastní jak v Itálii, tak v zahraničí. Podpora italskou kuchyni a italských potravinářských výrobků excelence dochází tvorbou mladých kuchařů v italském sídle na zámku Costigliole d'Asti, v čínské Šanghaji, na dvou místech v Brazílii Flores da Cunha a Pavla a prostřednictvím spolupráce se školami a University of gastronomie v různých zemích světa.

hlavní aktivity

Kulinářské školení, podpora Made in Italy, významné události a boj proti padělání

výcvik

Školení pro italské i zahraniční mladých kuchařů získat odbornou specializaci na italské regionální kuchyně; Výcvik zahrnuje i školení v oblasti bezpečnosti potravin a udržitelnou politiku týkající se řízení potravinového řetězce.

Propagace Made in Italy

  • Podpora italskou kuchyni a vynikající výrobky v zahraničí prostřednictvím realizace odborné přípravy a šíření znalostí o made in Italy a používání v profesionálních kuchařů a restauratérů z celého světa.
  • Enogastronomy a propagace italských potravinářských výrobků do zahraničí na veletrzích a mezinárodních akcích.
  • Organizování vinné výlety objevovat italské chutě, kuchyni a kulturu, výrobky s vynikající kvalitou a kulturních krás italských regionů.

velké události

ICIF je v čele mezinárodních akcí, které vyžadují autoritativní hlas v poskytování stravovacích služeb tím, že poskytuje poradenství pro podporu kultury a italské kuchyně iniciativ.

Boj proti padělání potravin

nazývají "Italská Sounding", Napodobení nebo padělání italských zemědělsko-potravinářských výrobků v zahraničí. Je to falešná ochutnávky, produkt, který má směs italských jmen, log, obrázků a slogany jsou zjevně vzhledem k naší zemi. Kromě školení videa, objektivní ICIF je kvalifikovat, chránit a podporovat image kuchyně a produkty italského excelence v zahraničí, chránit řemesel, brání spotřebitelům z falšování a padělání a šíření znalostí a aplikace na profesionálních kuchařů a restauratérů z celého světa.

This school offers programs in:
  • Angličtina
  • Italština

Zobrazit magisterské programy »

Programs

Tato škola dále nabízí:

Magistr

Magistr V Kuchyni, Kulturu A Vinařství Italských Regionů

Campus forma Denní studium 6 měsíců October 2017 Itálie Itálie Online

Master na italskou kuchyni a vinařství, trvající 180 dní je rozdělen do dvou fází: první se skládá z teoretické a praktické výuky v sídle ICIF, lemovaný návštěvy firem; druhá žádost s stáž (volitelné příslušenství, které nejsou zahrnuty v ceně kurzu) ve vybraných restauracích ze školy. [+]

Devět týdnů teoretické a praktické výuky a možnost po dobu přípravy na nejlepších italských restaurací Il Mistr na italskou kuchyni a vinařství, Trvající 180 dní, to je rozděleno do dvou fází: první se skládá z teoretické a praktické výuky v sídle ICIF, lemovaný návštěvy firem; druhá žádost s stáž (volitelné příslušenství, které nejsou zahrnuty v ceně kurzu) ve vybraných restauracích ze školy. Mistr učí, tradiční regionální kuchyni a její současný kreativní vývoj, technický základ, vhodná dekorace, umění prezentace a také základy pro potravinářské výrobky, koření, bylinky, surovin, dokud "prohloubení vína a oleje. Během pobytu na Vysoké škole všichni studenti, rozděleni do skupin a pomocí rotačního systému, která se zabývá přípravou přísad pro provedení receptur a jsou zapojeny v praxi, a to jak pokud jde o službu kuchyně, které za co chodba. Minimální účast 12 - maximální 24. Životnost Kurz má celkovou dobu trvání 6 měsíců: 9 týdnů teoretické a praktické výuky v ústavu 15 týdnů praktického výcviku (volitelně) ve vybraných restauracích od ICIF. Se mohou zaregistrovat do kurzu Vystudoval vysokých přípravy hotelovém Profesionálové z italských i zahraničních odvětví potravin a vína průmysl s nejméně tří let doloženého skutečném provozu v turistické hotelové aktivit po celém světě Témata tříd vaření vaření Všeobecné znalosti a odborné terminologie. Tradiční, regionální a moderní tvůrčí V kuchyni regionů Itálie: koření, bylinky a koření, omáček, teplé a studené předkrmy, masa a uzenin, čerstvé těstoviny, sušené a plněné, rýže, noky, polenta, bílé a červené maso, zvěřiny a ryb, zeleniny, žampiony, sýr Příprava hlavních regionálních pokrmů Inovativní metody... [-]

Contact
Adresa destinace
Via Roma, 8
San Maurizio Canavese

Turin, 10077 IT
Social Media
Adresa destinace
Piazza Vittorio Emanuele II, 10
Costigliole d’Asti (AT)

Italy Online, 14055 IT