Přečtěte si oficiální popis

Naše kuchařská škola v Toskánsku funguje od roku 1999 v krásné renesanční věži Villa Pandolfini poblíž Florencie

Stejně jako něco důležitého, naše kulinářská škola v Itálii se postupně vyvíjela stejně jako to nejlepší toskánské Spezzatino, které potřebuje sedět na sporáku bublajícím nad nízkým plamenem a každou chvíli přidává víno Chianti.

Máme skvělý tým oddaných lidí kolem nás, našich skvělých klientů (ačkoli bychom raději volali je přátelé, můžete si prohlédnout naši stránku na Facebooku) a opravdová vášeň pro vaření opravdu učinila z naší Italské kulinářské školy úspěšnou.

Přidáváme k tomu trochu Chianti.

Věříme v tradiční jídlo, v autentické toskánské kuchyni, v originálních receptech a nabízíme praktické lekce vaření. Učení se zábavou a ponoření se do historického prostředí je rozhodně nejlepší způsob, jak si s sebou vzít Taste of Tuscany domů. Všichni naši kuchaři jsou rodilí italové a mluví anglicky, takže pochopení by nebylo problémem. I kdyby tomu tak nebylo, je úžasné, co můžete komunikovat pomocí ručních gest, hrnce, nože, některých ingrediencí, hodně smíchu a dobré láhve vína.

Jedna věc, kterou návštěvníci naší kuchařské školy v Itálii nikdy nebudou mít potíže s porozuměním, je vášeň, kterou mají Italové k životu, a obrovská část se týká přímo času stráveného v kuchyni. Vaření s rodinnými příslušníky Italů a děláním nesčetných nádob Salsa di pomodoro v létě, které zahrnuje mladé a staré se smíchy kolem stolů během jídelního času. Tyto věci mohou být jen zkušenosti v Itálii. Majitelé restaurací v listopadu vás vyjdou ke stolu a nabídnou vám s hrdým úsměvem láhev jasně zeleného Olio nuovo, nového extra panenského olivového oleje, který vyzkouší svůj chléb.

Olivový olej a víno se vyrábějí na pozemku. Všechny ostatní přísady jsou nakupovány čerstvé a to, co je v sezóně. Před 14 lety začala kuchařská škola, zpočátku pro zábavu a poté byla vyvinuta jako první z nich, která nabízí kurzy plného kurzu a profesionální kuchaři, byli jsme imitováni, ale nikdy jsme se nedopustili. Velkou část všech italských zkušeností je zjevně jídlo, víno a tradice, které jdou ruku v ruce s ním. Za ta léta jsme přijeli opravdu milovat a ocenit gastronomickou část Toskánska. Sdílení toho, co s námi víme, je upřímně třešničkou na dortu. Od jednoho dne jsme pak rozvíjeli vícedenní kurzy a pak 7 denní gastronomické dobrodružství - naše týdenní vaření v Itálii, které opravdu je tím nejlepším způsobem pro každého, kdo miluje jídlo a víno, aby si užíval to nejlepší z toho, co Toskánsko nabízí. Chcete-li zažít věci, které by každodenní turisté právě nedostali tuto šanci. Stejně jako lov lanýže na podzim po Tartufaiu a jeho speciálně vycvičených psech do mlhavého lesa s nadějí, že najdeme ty malé nugety, které jsou cennější než zlato. Návštěva sýrových farem, kde se vyrábí sýr Pecorino a ricotta, nebo ochutnávka olivového oleje v samotném mlýně, kde jsou olivy rozdrceny.

Dnes je kuchařská škola mezinárodně uznávaná a získala uznání a ocenění, profesionální programy pro šikovné kuchaře a mistrovské programy pro kuchaře a profesionály, kteří chtějí rozšířit své kulinářské dovednosti.

Naše spolupráce je s Accademia Italiana di cucina Pandolfini s jejich různými toskánskými kuchaři a italskými rodinami, které jsme se seznámili jako s našimi. Náš tým se skládá z pracovníků organizace v USA, majitelů Darren

Programy se vyučují na:
  • Angličtina

Tato škola dále nabízí: