Keystone logo
University of Turin  (Master in Food and Beverage Sustainable Entrepreneurship)

University of Turin (Master in Food and Beverage Sustainable Entrepreneurship)

University of Turin  (Master in Food and Beverage Sustainable Entrepreneurship)

Úvod

Udržitelnost, inovace, podnikání a kultura v oblasti potravin a nápojů řídí tento jedinečný magisterský program ve vzdělávání vášnivých studentů a nabízí jim obchodní nástroje a znalosti, které jim umožní uspět jako vývojáři a inovátoři v oblasti potravin a nápojů jako udržitelní podnikatelé a / nebo obchodní modely. Důraz je kladen na udržitelnost z mezinárodního hlediska rozvíjením teoretického a kritického myšlení i praktických aplikací.

Konečným cílem je dosáhnout změny v myšlení směrem k vytvoření podnikatelského přístupu, který funguje jak v nově založených společnostech, tak v zavedených a umožní budoucím podnikatelům vypořádat se se složitostí prostřednictvím udržitelných procesů a postupů v potravinářském a nápojovém průmyslu kontext.

Náš udržitelný podnikatel získá vysoce kvalitní znalosti a rozvíjí dovednosti pro inovaci a přeměnu nápadů na úspěšné a dlouhodobě udržitelné podnikání a / nebo bude přispívat k existujícím podnikům při vytváření nových obchodních modelů.

Třídy se budou konat na SAA School of Management se sídlem v Turíně (Itálie) a na Abat Oliba CEU se sídlem v Barceloně (Španělsko) s cílem shromáždit cenné výukové prostředí, osvědčené postupy společností a porozumění místní kultura F&B prostřednictvím jedinečného zážitku na poli.

Místa

Místa
  • Turin

    Via Giuseppe Verdi,8, 10124, Turin

    Otázky