Udržitelnost, inovace, podnikání a kultura v oblasti potravin a nápojů řídí tento jedinečný magisterský program ve vzdělávání vášnivých studentů a nabízí jim obchodní nástroje a znalosti, které jim umožní uspět jako vývojáři a inovátoři v oblasti potravin a nápojů jako udržitelní podnikatelé a / nebo obchodní modely. Důraz je kladen na udržitelnost z mezinárodního hlediska rozvíjením teoretického a kritického myšlení i praktických aplikací.
Konečným cílem je dosáhnout změny v myšlení směrem k vytvoření podnikatelského přístupu, který funguje jak v nově založených společnostech, tak v zavedených a umožní budoucím podnikatelům vypořádat se se složitostí prostřednictvím udržitelných procesů a postupů v potravinářském a nápojovém průmyslu kontext.
Náš udržitelný podnikatel získá vysoce kvalitní znalosti a rozvíjí dovednosti pro inovaci a přeměnu nápadů na úspěšné a dlouhodobě udržitelné podnikání a / nebo bude přispívat k existujícím podnikům při vytváření nových obchodních modelů.
Třídy se budou konat na SAA School of Management se sídlem v Turíně (Itálie) a na Abat Oliba CEU se sídlem v Barceloně (Španělsko) s cílem shromáždit cenné výukové prostředí, osvědčené postupy společností a porozumění místní kultura F&B prostřednictvím jedinečného zážitku na poli.