
MA in
Master of Arts in Foodservice Management and Dietetics (MAFMD)
University of Southern California Leonard Davis School of Gerontology

Klíčová informace
Umístění kampusu
Los Angeles, Spojené státy americké
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Dálkové studium, Na kampusu
Doba trvání
32 hodin
Tempo
Plný úvazek, Poloviční úvazek
Školné
USD 2 137 *
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
* za jednotku plus poplatky pro všechny studenty, bez ohledu na umístění
Úvod
Master of Arts v oboru správy potravin a dietetiky připraví studenty na komunikaci zásad a postupů celoživotní výživy související se zdravím a dlouhověkostí, stejně jako zhodnotí zásady a postupy související s wellness. Na konci tohoto programu budou absolventi schopni implementovat osvědčené postupy v personálním managementu související se systémy stravovacích služeb a budou sedět v národní certifikační radě pro certifikační zkoušku pro dietní manažery (CBDM).
Navržený pro
- Budoucí lídři v managementu potravinářských služeb
- Jedinci se zájmem o kariéru jako dietní manažeři (CDM)
- Jedinci se zájmem o zdraví, dlouhověkost, wellness, výživu a dietetiku

Přijímací řízení
Stipendia a financování
Finanční pomoc
Programy postgraduálního studia mají nárok na federální a soukromé studentské půjčky. Studenti by měli určit svou způsobilost pro federální pomoc vyplněním formuláře FAFSA. Školní kód USC je 001328. Máte-li jakékoli dotazy, kontaktujte kancelář finanční pomoci USC na adrese financialaid.usc.edu.
Stipendia založená na zásluhách
Každý rok udělujeme našim postgraduálním studentům více než 500 000 $ ve stipendiích založených na zásluhách. Studenti se vyzývají, aby o tyto prostředky požádali v rámci své absolventské přihlášky. Pokud ve své přihlášce žádáte o stipendium, budete při přijetí posouzeni stipendijní komisí.
VA nebo GI Bill školné Assistance
Magisterské programy USC přijímají pomoc s výukou VA a GI Bill. Platbu lze koordinovat prostřednictvím střediska USC's Veterans Resource Center na vrc.usc.edu.
Osnovy
Učební plán (32 jednotek)
- GERO 488: Jídlo, kultura, nemoci a dlouhověkost v Itálii a Středomoří (4 jednotky)
- GERO 500: Perspectives on a Changing Society: An Introduction to Aging (4 jednotky)
- GERO 512: Komunikace o výživě a zdraví (2 jednotky)
- GERO 515: Food Production and Foodservice Management (4 jednotky)
- GERO 567: Prevence chronických nemocí prostřednictvím výživy, fyzické aktivity a změn životního stylu (4 jednotky)
- GERO 577: Foodservice a senior Living (2 jednotky)
- GERO 578 Revenue Management pro seniory (2 jednotky)
- GERO 591 Field Practicum (4 jednotky)
- GERO 592 Multidisciplinární výzkumný seminář v oblasti stárnutí (2 jednotky)
- GERO 593: Výzkumné metody (4 jednotky)
Výsledek programu
- Poskytněte vedení v systémech stravování a stárnutí pomocí ověřeného výzkumu a osvědčených postupů a složte zkoušku CDM.
- Efektivně komunikovat, radit a vzdělávat různé populace o jídle a jeho společenském a kulturním významu s přístupem zaměřeným na člověka.
- Pochopit důležitost biologických, psychologických a sociálních aspektů stárnutí, zejména pokud jde o produkci a spotřebu potravin.
- Procvičte si základní rámce a modely veřejného zdraví pomocí systémového myšlení a osvědčených postupů v oblasti bezpečnosti a výroby potravin.
- Nezávisle vytvářet a vyhodnocovat komplexní menu a formulovat recepty.
- Porozumět aspektům funkcí pohostinství seniorů, pokud jde o stravování.
Kariérní možnosti
Správa stravování v:
- Zdravotnická zařízení
- Školy
- Senior žijící komunity
- Firemní wellness