Keystone logo
University Of Debrecen Master of Science v bezpečnosti potravin a inženýrství kvality
University Of Debrecen

Master of Science v bezpečnosti potravin a inženýrství kvality

0 Semesters

Angličtina

Plný úvazek

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Na kampusu

* za akademický rok

Stipendia

Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium

Úvod

Studijní obor: Zemědělské vědy

Titul: Master of Science (MSc)

Kvalifikace: Inženýr pro bezpečnost potravin a kvalitu

Doba trvání: 4 semestry

Získané kredity: Magisterský titul vyžaduje absolvování 120 kreditů (ETC).

Cílem programu: MSc v oblasti bezpečnosti potravin a kvality je navržen tak, aby rozvíjet své vysokoškolské znalosti a zlepšit ji prostřednictvím aplikace a výzkumu. Oblast potravinářství je široká a program odráží tuto rozmanitost, s důrazem na kvalifikaci surovin, technologii zpracování, analýzu kvality a zajištění kvality.

118342_Agriculture.jpg

Jazykové požadavky: Anglický jazyk (TOEFL 547 / IELTS 6.0 / ústní zkouška)

Vstupní požadavky: Bakalářský titul v oboru potravinářství, chemického inženýrství, biologické vědy, agronomie.

Přednáška: 49% Praxe: 51%

Mezi hlavní předměty typicky patří (tento seznam je informativní a podléhá změnám): Teorie měření a experimentálních návrhů, očekávání potravin, ochrana spotřebitele, separační technika, kvalita a bezpečnost v potravinářských technologiích (HACCP v praxi), marketing potravin, základy potravin Mikrobiologie, management a komunikace, spektroskopické metody, nutriční vědy, základní molekulární buněčná biologie, mikrobiologické aspekty kvality a bezpečnosti potravin, kontrola kvality, řízení jakosti, regulace výroby, kvality a bezpečnosti potravin, toxikologie potravin, analytické metody dělení, systémy řízení jakosti a audit v potravinovém řetězci, sledovatelnost v potravinovém řetězci, potravinářský průmysl Řízení a ekonomika, radiologie v potravinářském průmyslu, analytické a mikrobiologické rychlé metody, kvalita a bezpečnost potravin analýza rizik, reologie v potravinářství, práce stáž, praxe: studenti by měli absolvovat čtyřtýdenní terénní praxi. Kariérní vyhlídky: Postgraduální studenti mohou postoupit do doktorandského studia nebo najít zaměstnání v oblasti výzkumu v oblasti potravin a dietetiky, přednášek, poradenství nebo jiných vědních odvětvích potravinářského průmyslu.

Poplatky: Poplatek za přihlášení 150 USD, vstupní poplatek 350 USD

Poplatek za školení: 7.500 USD / rok

118343_diplomaoszto4.jpg

O Škole

Otázky

Podobné kurzy

  • Magisterský titul v oboru inženýrství pro potravinářský průmysl
    • Parma, Itálie
  • Máster Universitario en Ciencia e Ingeniería de los Alimentos
    • Valencia, Španělsko
  • Mistr v oboru potravin a nápojů a restaurování značky
    • L'Hospitalet de Llobregat, Španělsko