Keystone logo
University College Brescia Master of Engineering ve zpracování potravin
University College Brescia

Master of Engineering ve zpracování potravin

London, Kanada

0 Years

Angličtina

Plný úvazek

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Na kampusu

Úvod

Ve spolupráci se školou potravin a výživy v Brescii nabízí Western Engineering titul Master of Engineering (MEng) ve zpracování potravin. Tento jednoroční postgraduální program poskytuje studentům teoretické a praktické dovednosti pro splnění požadavků potravinářského průmyslu.

Potravinářský a nápojový průmysl je druhým největším zpracovatelským odvětvím v Ontariu, pokud jde o hodnotu zásilek a zaměstnanosti, a generuje roční příjem 41 miliard USD. Operace zpracování potravin vyžadují pokročilou inženýrskou vědu a důkladné porozumění potravinovým vědám, bezpečnosti potravin a souvisejícím politikám a předpisům.

Výsledky učení:

Hloubka a šířka znalostí:

Pevné porozumění základním principům a konceptům chemického inženýrství a aplikacím těchto konceptů v potravinářském průmyslu

Naučte se fyzikální, chemické a biochemické analýzy potravin

Naučte se vědecké znalosti o složení potravin

Porozumět principům a praxi analýzy potravin

Naučte se principy senzorické a spotřebitelské vědy, včetně testovacích metod, designu dotazníku, experimentálního designu, statistických úvah a rozhodovací analýzy

Naučte se základy designu a provozu komerčních potravinářských závodů;

Naučte se a aplikujte balíčky modelování a simulace pro jednotky velkého rozsahu v potravinářských provozech;

Porozumět principům a praxi analýzy potravin z chemických a biochemických aspektů;

Uvědomte si regulační problémy, bezpečnost a účinnost konkrétních kategorií potravin.

Rozpoznat plýtvání potravinami nebo nakládání s vedlejšími produkty, což je kritický faktor při recyklaci cenných složek potravin;

Analyzujte události týkající se bezpečnosti potravin s ohledem na ekonomiku, politiku, obchod, důvěru veřejnosti; a jejich důsledky na místní, národní a mezinárodní úrovni;

Aplikujte etický rámec a přispějte k analýze problémů a politik v oblasti bezpečnosti potravin na místní, národní a mezinárodní úrovni

O Škole

Otázky