Keystone logo
Universidade de Vigo Magisterský titul v agropotravinářství a environmentální vědě a technologii
Universidade de Vigo

Magisterský titul v agropotravinářství a environmentální vědě a technologii

Ourense, Španělsko

2 Years

Španělština

Plný úvazek

Request application deadline

Sep 2024

EUR 1 045 *

Na kampusu

* EU: 835,80 EUR – Mimo EU: 1 044,75 EUR

Úvod

Cílem magisterského studia je poskytnout základ pro školení výzkumných pracovníků, kteří provádějí svou výzkumnou a vývojovou činnost v různých článcích potravinového řetězce, od správného řízení a ochrany přírodních zdrojů a životního prostředí (zdroj surovin) až po nejnovější pokroky ve zpracování nebo biotechnologii, procházející kvalitou a bezpečností potravin, zaručující komplexní a multidisciplinární školení, které absolventům umožňuje vyvíjet a zavádět nové technologie v zemědělsko-potravinářském sektoru, stejně jako vývoj nových produktů a/nebo oceňování které v současnosti na trhu existují.

Společenská potřeba výzkumných pracovníků v oblasti životního prostředí a zemědělsko-potravinářské oblasti se projeví při analýze způsobu života dnešní společnosti. Na jedné straně jsou totiž požadovány rozmanité, pohodlné a trvanlivé potraviny, aniž by se zanedbával jejich příjemný vzhled a kulturní tradice.

Ideální studenti

Přijímací řízení

Osnovy

Výsledek programu

Poplatek za studium programu

O Škole

Otázky