
Magistr in
Mistr filozofie (studium potravin)
Taylor’s University

Klíčová informace
Umístění kampusu
Subang Jaya, Malajsie
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
18 - 30 měsíce
Tempo
Plný úvazek, Poloviční úvazek
Školné
USD 14 169 / per year
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
Stipendia
Úvod
Dvojité rozpoznání a certifikace
Za posledních 20 let se stav potravin výrazně změnil. Zvýšení potravinových krizí, narůstající problém s obezitou a mnoho dalšího opakovaně přinášejí potraviny v centru pozornosti. Z ekonomického hlediska vzrůst počtu obyvatel v kombinaci s rychlým hospodářským růstem v posledních deseti letech zvýšil spotřebu potravin výbušnou míru.
Podle Cushmana
Mistr filozofie (Food Studies) se zaměřuje na absolventa ženicha do vysoce kvalifikovaných odborníků, kteří jsou odborníky v oblasti potravin studií. Taylor's University a univerzita v Toulouse Jean Jaurès (UT2J) navrhli komplexní učební osnovy, které zahrnují prvky jako výzkumné dovednosti, antropologii a sociologii potravin, porozumění různým kulturám potravin, trendům v potravinách a obchodním výhledům, společensko-politické otázky výživy potravin a veřejného zdraví a mnoho dalších.
Taylorova studie o potravinových studiích
- Jediná malajská univerzita s "Katedrou studií o potravinách: potraviny, kultury a zdraví" - prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Důraz je kladen na studium potravin, přispívá k akademickým programům a poskytuje poradenství studentům a členům fakulty. Francouzský socio-antropolog, Prof. Dr. Poulain, má dlouhou a úspěšnou kariéru v oblasti výživy a vzdělávání v oblasti pohostinství v akademickém i mezinárodním životě. Publikoval řadu knih, kapitol a článků v knihách a také aktivně prezentoval prezentaci klíče a konference po celém světě o tématech jako je sociologie potravin, dědictví v oblasti výživy a praktiky cestovního ruchu.
- Jediný program studií o potravinách, který nabídne program Global Field Research Program (GRP), který poskytuje příležitost k provádění terénní práce v zahraničí. Studenti mají vzrušující příležitost provést výzkumné práce pro své diplomové práce v zahraničí, pokud se zaměřují na téma potravy specifické pro určitou zemi po dobu 3 až 6 měsíců. Vyberte si z mezinárodní sítě partnerských univerzit pro výzkum v zemích jako Francie, Španělsko, Itálie, Hongkong a Japonsko. To studentům poskytne komplexnější výzkumnou zkušenost, protože se vzájemně ovlivňují s odlišnou kulturou, vytvářejí odlišné perspektivy globálních otázek a aktivně se angažují v globální komunitě.
- Mezinárodní učební plán. Program globálního ponoření do potravin
- Specializovaná zařízení pro podporu výzkumu. Patří sem R
- R
- Experimentální restaurace: Tato restaurace slouží jako hvezdárna, kde se experimenty zaměřené na oblasti, jako jsou preference jídla, prezentace, chování, design, chuť a mnoho dalšího, provádějí hosté s jejich souhlasem pro výzkumné účely. Je také možné zaznamenávat stravovací služby, které během těchto experimentů poskytují cenné kvalitativní a kvantitativní informace.
- Laboratoř smyslové analýzy: Zde jsou potraviny analyzovány, mimo jiné, podle jejich chuti, vůně, vzhledu a barvy. Má potřebné vybavení, aby se studenti mohli zapojit do hodnocení vnímání nového produktu, zkoumání změn přísad a zkoumání potenciálních produktů.
- Možná finanční podpora výzkumných projektů. Středisko pro výzkum a inovace v oblasti cestovního ruchu, pohostinství a studií o potravinách (CRiT) je zaměřeno na podporu výzkumu, poradenství, školení, vzdělávání a iniciativ partnerství veřejného a soukromého sektoru v oblasti cestovního ruchu, pohostinství a studií o potravinách. Vzhledem k tomu, že program Potravinové studie je podporován společností CRiT, bude mít možnost finanční podpory studentských výzkumných projektů.
- Dvojité magisterské studium získané od Taylor's University a UT2J. Studenti získají příležitost se učit od dvou nejlepších studijních programů pro studium potravin v Asii a Evropě a po ukončení programu získají dvojí magisterský titul.
Klíčové oblasti výzkumu
- Sociální a kulturní rozměry jídla
- Socio-antropologický přístup k potravinářským praktikám ve Francii i v zahraničí
- Potravinové postupy a gastronomické dědictví v cestovním ruchu
- Vztah mezi stravou a zdravím související s obezitou a programy vzdělávání v oblasti výživy
- Kvalita jídla
- Chuť a obezita
- Studie chování etnických skupin
- Potravinářský barometr
- Nutriční vzdělávání a zdraví
- Optimalizace výroby potravin
- Bezpečnost potravin
- Výživa a chování
STRUKTURA PROGRAMU
Master of Philosophy (studium potravin) je program smíšeného módu zahrnující jak studium, tak výzkum. Obsahuje (6) základní moduly a výzkumný projekt. Studenti pro tento program budou mít flexibilitu v prezenční i externí formě studia.
Plný úvazek
- Minimální doba: 1½ let (18 měsíců)
Poloviční úvazek
- Minimální období: 2½ let (30 měsíců)
Semestr 1
- Metodika výzkumu
- Antropologie
- Výživa a otázky veřejného zdraví
- Design a vývoj hotelů a restaurací
- Světové potravinářské kultury
- Marketing v potravinářství
Semestr 2
- Disertace 40 000 slov
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Magisterský titul v oboru inženýrství pro potravinářský průmysl
- Parma, Itálie
Master of Arts in Foodservice Management and Dietetics (MAFMD)
- Los Angeles, Spojené státy americké