Keystone logo
Szent István University, Faculty of Food Science MSc v potravinářském inženýrství
Szent István University, Faculty of Food Science

MSc v potravinářském inženýrství

0 Years

Angličtina

Plný úvazek

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Na kampusu

* 3000 EUR / semestr

Úvod

Majors ve stupni: - Food Biotechnologie - Procesní inženýrství v potravinářském průmyslu - posklizňovou úpravu a logistiky v potravinářském obchodu - technologie a vývoj produktů v potravinářském průmyslu - Vintage mistr Délka programu: - počet termínů: 4 termíny - počet kreditů nutné pro získání stupně: 120 studijních programů přijatých jako předpoklady pro přijetí do magisterského studijního programu: studijních programů, které mohou být přijata s plnou úvěru: - zemědělský pozemek: BSc v potravinářského inženýrství; - Technický obor: BSc v bioinženýrství, BSC v chemického inženýrství.

Cílem tohoto programu

Cílem magisterského studijního programu, odborné kompetence, které mají zaniknout: Cílem magisterského studijního programu je připravit potravinářských odborníků, kteří znají a aplikovat nejnovější vědecké poznatky o zvláštní oblast, a jsou také seznámeni s různými obory přírodních a technických vědy. Absolventi budou schopni aplikovat získané odborné znalosti tvůrčím způsobem v různých odvětvích potravinářského průmyslu. Mít znalosti získané v magisterském studijním programu, budou moci zapojit do dalších velkých vzdělávacích programů, nebo pokračovat ve studiu na (PhD) programu doktorské.

Odborná praxe Centrum pomoci vzdělávání:

  • Provozní technika cvičení závod - naučit se základní operace výroby potravin - cvičení jednotky do provozu pro fermentaci - učit technologie pro destilační průmysl a kvašení - senzorické laboratoři - demonstrace sklepy Budafoki silnice a Ménesi silnice - učit víno výrobní technologie - Pilot zařízení pro zpracování potravin - učit provozních prvků technologií konzervace potravin - Pilot pivní závod - učit technologie pro výrobu piva

Absolvent možnosti studentů:

Studenti magisterského studijního programu zpočátku se mohou zapojit do práce těchto vědeckých a pracovních seminářů v oblasti potravinářského strojírenství, potravinářství a potravinářského podniku: - automatizace, potravinářství a operací v oblasti životního prostředí - strategický rozvoj v oblasti obchodu s potravinami - Analytics a zajištění kvality v potravinářském průmyslu - technologie a nové procedury uchovávání v potravinářském průmyslu - Postupy fermentačního průmyslu - mikrobiologie, biotechnologie, a bezpečnost potravin pro více informací prosím navštivte naše webové stránky: http://www.uni-corvinus.hu /index.php?id=57853

O Škole

Otázky