Magisterský titul v oboru Food Science and Technology
Mediterranea University of Reggio Calabria
Klíčová informace
Umístění kampusu
Reggio Calabria, Itálie
Jazyky
Italština
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
2 years
Tempo
Plný úvazek
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Oct 2024
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Magisterský studijní obor Potravinářská věda a technologie si klade za cíl poskytnout na základě solidní přípravy po teoreticko-vědeckých aspektech získaných ve tříletém studiu ve třídě L-26 pokročilé znalosti v oblasti technického řízení zemědělských podniků. potravinové systémy a dodavatelské řetězce. Kurz také připravuje vysoce profilované odborníky schopné využít širokou škálu znalostí k inovativnímu výkladu, popisu a řešení problémů spojených se zemědělsko-potravinářskými řetězci. V rámci magisterského studia má student možnost získat specifické znalosti z oblasti potravinářské vědy a technologie.
Vzdělávací cesta magisterského studia v oboru Food Science and Technology je formulována prostřednictvím řady školících aktivit zaměřených na poskytování:
- vědecká a technologická příprava pro plánování a řízení inovací zemědělsko-potravinářské výroby;
- znalosti pro prohloubení témat o hodnocení chemické, fyzikální, nutriční, mikrobiologické a senzorické kvality potravinářských výrobků a potřebných surovin;
- dovednosti pro racionální volbu nejvhodnějších procesů a transformačních fází pro moderní výrobu potravin a/nebo správu potravin.
- schopnost vyhodnotit vliv metabolických procesů produktů rostlinného a živočišného původu na procesy konzervace a přeměny z hlediska jejich komerčního využití
- dovednosti používat tradiční a/nebo nově vznikající technologie pro konzervaci, přeměnu a úpravu potravin a vyhodnotit jejich dopad z hlediska trvanlivosti a hygienicko-hygienické bezpečnosti
- dovednosti ke zlepšení typických produktů prostřednictvím aplikace inovativních transformačních a konzervačních technologií a pomocí průzkumu trhu a strategií.
Jeho odborná činnost se odehrává především v zemědělsko-potravinářských společnostech a ve všech společnostech, které integrují výrobní, transformační, konzervační a distribuční řetězec potravinářských výrobků, ve velkých maloobchodních společnostech, ve veřejných a soukromých orgánech, které provádějí plánování, analýzy, kontrolu , certifikaci, jakož i v těch, kteří provádějí vědecký výzkum pro ochranu a zlepšení produkce potravin, ve školících institucích, ve výzkumných kancelářích a ve svobodném povolání.
Profesní profil magisterského studia v oboru Potravinářská věda a technologie je přiměřeně diferencovaný, s hloubkovou analýzou konkrétních profesních oborů a s dosahováním specifických profesních profilů, aby byla zaručena flexibilita potřebná pro reakci na požadavky trhu práce. , soukromé i veřejné.
ročník I
- Stabilizace a konzervace potravin
- Procesní řízení potravinářského průmyslu
- Technologie potravin
- Technologie alkoholických nápojů
- Vedení zemědělsko-potravinářského podniku
- Laboratoř statistického zpracování a dolování experimentálních dat
- Fyzikální a senzorická analýza potravinářských výrobků
- Bylinné potravinářské plodiny
- Inženýrství zemědělsko-průmyslových systémů
- Vodní systémy a nakládání s odpadními vodami
- Projektování a řízení budov a závodů pro agroprůmysl
- Bezpečnost potravin a analytické techniky pro kontrolu
Ročník II
- Obrana komodit a posklizňová patologie
- Posklizňová patologie a mykotoxiny
- Živočišná parazitologie potravin
- Posklizňová fyziologie
- Mikrobiologická kvalita potravin
- Technika a kvalita krmiva pro hospodářská zvířata
- Výběr předmětů
- Stáže a externí stáže
- Školicí stáže a orientace
- Závěrečný test
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Master of Science v biotechnologii pro potravinářskou vědu
- Padua, Itálie
Master of Science in Biotechnology (MBT)
- Offenburg, Německo
MSc zemědělsko-potravinářská technologie
- Lincoln, Spojené království