Keystone logo
Lebanese International University Master in Food Science and Technology
Lebanese International University

Master in Food Science and Technology

1 Years

Request teaching languages

Plný úvazek

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 180 / per credit *

Na kampusu

* na úvěr

Úvod

Master in Food Science and Technology

Program zahrnuje následující kurzy:

Fyzikálně aspekt potravin

Vysvětlení fyzikálních a chemických interakcí mezi různými složkami jsou výsledkem zušlechťovacích operací často vedou k fyzickými, smyslovými a nutriční změny v potravinách. Kombinace důležité informace o zpracování a kvality potravin. Tento kurz popisuje účinky různých zpracovatelských technologií na změny kvality různých hlavních jídel komplexním způsobem

Advanced Food Engineering

Diskutujte o modelování, návrh a simulaci nejdůležitějších potravinářských postupů především pro přenos tepla a hmoty procesů. Toto je děláno tím, že vysvětlí základní techniky a ekonomie vztahy, odborné literatury a údajů z fyzických a transportních vlastností potravin.

PRÁCE

In-hloubka výzkumu provedeného provádí pod dohledem studenta poradce. To zahrnuje školení a cvičení experimentální techniky, experimentální design, běžící experimenty, shromažďování a analýze údajů a přípravy, psaní a odevzdání diplomové práce.

O Škole

Otázky