Keystone logo
Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute

Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute

Instituto Superior Mariano Moreno - Mariano Moreno Culinary Insititute

Úvod

Mariano Moreno Institute (ISMM) byl vytvořen v roce 1963 ve městě Buenos Aires v Argentině. Institut, který založil pan Roberto Sade, vizionář v akademickém oboru, začínal jako žurnalistická škola a stala se první žurnalistickou školou v Buenos Aires. Je pojmenována po Marianovi Morenovi, který byl zakladatelem Gazety de Buenos Aires, prvních městských novin.

ISMM se věnuje výhradně vzdělávacím aktivitám a je v současné době uznáván jako jeden z předních vzdělávacích institutů v Argentině. S více než 48 lety zkušeností se jí podařilo rozšířit do různých sektorů vzdělávání, jako je mimo jiné kulinářské umění, počítač, módní design a akcelerovaná střední škola pro dospělé.

Kulinářský institut Mariana Morena (MMCI)* od roku 2000 stanovuje standard excelence v profesionálním kulinářském vzdělávání a řadí se mezi nejlepší školy v Latinské Americe. Posláním MMCI je podporovat celosvětové uznání kulinářského umění a podporovat excelenci v potravinářském podnikání na všech úrovních.

Institut kulinářského umění vítá každý akademický rok v místě svého pobytu v Buenos Aires stovky zahraničních studentů. Institut také zřídil čtyři školy v Kolumbii a tři v Mexiku, kde jejich znalosti a odbornost přinesly velké uznání škole a jejím absolventům. Jeho vynikající pověst, vynikající profesionálové a vybavení umožnily navázat partnerství s mezinárodně uznávanými kulinářskými školami, jako je „Paul Bocuse Lyon Culinary Arts Institute“. Mezinárodní partnerství, jako je toto, umožňují studentům účastnit se kulturně rozmanitějších zkušeností a vystavit je vysoce konkurenčnímu světu podnikání.

MMCI poskytne komplexní školení v kuchyni a pečivu kulinářským profesionálům a nadšencům. Učivo vychází z evropské kuchyně s důrazem na francouzskou, italskou a španělskou techniku. Kromě těchto klasických metod vaření bude zkoumat také americkou regionální kuchyni, asijskou kuchyni a nejnovější trendy včetně molekulární gastronomie a připravovat své studenty na mezinárodní kariéru v potravinářském průmyslu. Studenti budou vyškoleni po boku mistrů řemesla, kteří se podělí o své zkušenosti ze světa a povzbudí je k rozvoji kreativity a originality.

Program kulinářského umění vám poskytne příležitost rozvíjet své dovednosti prostřednictvím předvádění a následného praktického uplatnění v profesionálně vybavených kuchyních. V rámci tohoto dynamického prostředí jsou studenti ponořeni do kulinářského a pohostinského světa a tráví značný čas v kuchyni používáním dovedností a technik.

Místa

  • Mariano Moreno

    Mariano Moreno, Argentina

    Otázky