Keystone logo
"Dunarea de Jos" University of Galati MSc z Potravinářství a inženýrství
"Dunarea de Jos" University of Galati

MSc z Potravinářství a inženýrství

Galați, Rumunsko

2 Years

Angličtina

Plný úvazek

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Na kampusu

Stipendia

Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium

Úvod

Partnerství pro výkon

Fakulta potravinářství a inženýrství (FFSE) je nejstarší potravinářskou fakultou v Rumunsku a má špičkové výzkumné a vzdělávací programy na národní úrovni. Zahrnuje dvě oddělení:

  • Věda o potravinách a inženýrství a aplikovaná biotechnologie
  • Měření v oblasti akvakultury, životního prostředí a katastru nemovitostí

FFSE nabízí širokou škálu vzdělávacích programů v oblasti potravinářství a inženýrství a ochrany životního prostředí na bakalářské, magisterské a doktorské úrovni

  • 6 Bakalářské programy
  • 7 Programy Master of Science
  • 3 doktorské programy

Výzkumné předměty vyvinuté Fakultou potravinářských a inženýrských

Výzkumné směry

  • Nové technologie zpracování, které zajišťují rovnováhu výživy a udržitelnosti potravin
  • Strategie bezpečnosti potravin korelovaly s rovnovážnou výživou a udržitelností
  • Udržitelnost biologických zdrojů vodních zdrojů
  • Nakládání s přírodními biologickými zdroji

Výzkumná témata

  • Optimalizace technologií zpracování potravin a jednotkových operací
  • Valorizace vedlejších produktů a surovin
  • Funkční potraviny přizpůsobené pro různé kategorie spotřebitelů
  • Mikroenkapsulace a kontrola uvolňování bioaktivních sloučenin
  • Studie o minimální trvanlivosti potravinových výrobků a prodloužené trvanlivosti
  • Nové obalové materiály pro potraviny a modifikované techniky balení atmosféry
  • Přeformulování potravin
  • Výzkumy kontroly nově vznikajících patogenů
  • Nové bioaktivní sloučeniny získané enzymatickou hydrolýzou
  • Rychlé metody identifikace potravinových složek
  • Nové potraviny získané technologií minimálního zpracování
  • Aplikace fytobiotik a probiotik v akvakultuře
  • Hodnocení populací ryb z Dunaje
  • Kontrola stresu a výskyt nemocí v recirkulačních systémech akvakultury
  • Optimalizace designu recirkulačních systémů akvakultury
  • Růst druhů nových ryb v recirkulačních systémech akvakultury
  • Biosyntéza funkčních sloučenin pomocí enzymů syntetizovaných mikroorganismy
  • Kinetika enzymů z různých rostlinných matric a zhodnocení funkčních produktů
  • Návrh kvasných procesů, kontrola mikroorganismů a simulací
  • Nové metody pro pochopení vlastností biomolekul s použitím in-silico metod
  • Strategie pro odstraňování bioremediace a znehodnocování vedlejších produktů

O Škole

Otázky

Podobné kurzy

  • Mistr v potravinářské politice a udržitelném rozvoji
    • Lille, Francie
  • Magisterský titul v oboru Bezpečnost a management kvality potravin
    • Valencia, Španělsko
  • Specializace potravinového práva a regulačních záležitostí (Distance/Campus)
    • Wageningen, Nizozemsko