MAJSTER VĚDY V POTRAVINOVÉ VĚDĚ
Alabama A&M University College of Agricultural, Life and Natural Sciences
Klíčová informace
Umístění kampusu
Huntsville, Spojené státy americké
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Vyžádejte si informace
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Sep 2023
Úvod
Katedra nabízí postgraduální programy vedoucí k titulu MS v potravinářství. Studenti aplikují základní znalosti biologických, chemických, fyzikálních a behaviorálních věd na zpracování, konzervaci, hodnocení kvality, výživové a zdravotní aspekty a využití potravin. Naše výzkumné a vzdělávací programy integrují obory chemie, mikrobiologie, biotechnologie, zpracování, strojírenství, toxikologie, senzorická věda, vývoj produktů, zdraví zvířat, biochemie a výživa za účelem přípravy kvalifikovaných absolventů pro kariéru v potravinářství v průmyslu, státní správě a akademické sféře . Postgraduální programy v oboru potravinářství poskytují studentům hlubší porozumění a znalostní základnu v různých oblastech oboru a také dávají studentům příležitost provádět praktický výzkum; podstatnou součástí této aplikované vědy. Studenti se učí teorii v učebně a aplikují znalosti získané v laboratoři. Studenti, kteří získají titul MS v potravinářství, budou důkladně připraveni zahájit práci v jakékoli oblasti potravinářských věd, včetně výživy / biochemie potravin, potravinářského inženýrství / zpracování, chemie potravin, toxikologie potravin, biotechnologie potravin, mikrobiologie potravin, bezpečnosti zvířat, zdraví zvířat a Senzorická věda.