Keystone logo

2089 Magistr Programy v Ekonomika 2024

Filtry

Filtry

  • Magistr
  • MSc
  • MA
  • Ekonomika
Studijní obory
  • Ekonomika (2089)
  • Zpět do hlavní kategorie
Místa
Najděte další místa
Druh titulu
Doba trvání
Studijní tempo
Jazyk
Jazyk
Studijní formát

    Magistr Programy v Ekonomika

    Magisterský stupeň zahrnuje zapojení s pojmy, které byly zavedeny v předchozím programu na hlubší a specializované úrovni. Magisterský je pokračováním bakalářského stupně nebo ekvivalent.

    Co je Master in ekonomika a správa? Jedná se o pokročilý stupeň, která se zaměřuje na témata, makro a mikro ekonomie, finance, principy průmyslové organizace, veřejné politiky a témat v oblasti ekonomie a podnikání. Stupeň je obvykle jeden až dva roky a zahrnuje učebně, zkoušky a diplomové práce. Kromě požadavků kurzu student může specializovat se v určitých oblastech zájmu.

    S Master in Economics, absolvent má solidní přehled o hlavních tématech v oblasti financí, ekonomiky a podnikání. On nebo ona bude dobře zběhlý v koncept, jakož i praktických aplikací v podnikovém světě.

    Náklady na tohoto magisterského stupně se liší v závislosti na instituci, délky kurzu a dalších faktorech. Je možné žádat o finanční pomoci nebo úvěru, stejně jako se zapojily do práce studii platit školné.

    Po ukončení Master in ekonomicko-správní, absolvent může sledovat různé kariéry v podnikání nebo finanční oblasti. Často pracují pro veřejné a soukromé firmy nebo zahájení vlastního podnikání. Někteří absolventi se stali podnikateli, zatímco jiní pracují pro poradenské firmy, neziskové organizace a think tanky. Ostatní pracují pro vládní organizace nebo pro akademické instituce. S vyšším stupněm v oblasti obchodu a ekonomiky je vysoce ceněné zaměstnavateli a může vést k četným pracovních příležitostí.

    Můžete požádat o mistra v ekonomicko-správní na univerzitě nebo vyberte Možnosti online učení. Existuje mnoho vzdálenost learningové kurzy, které dobře zapadá do pracovního plánu.Hledání pod váš program a při styku přímo připuštění kanceláři školy podle svého výběru vyplněním formuláře olova.