Věda o výživě a výživa [magisterský kurz]
Nara Women's University
Klíčová informace
Umístění kampusu
Nara, Japonsko
Jazyky
Vyžádejte si informace
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Vyžádejte si informace
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Apr 2024
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Kurz potravinářských věd a výživy je integrační disciplína, ve které se principy biologické a fyzikální vědy používají ke studiu povahy potravin a aspektů spotřeby a využití potravin a jejich složek. Studenti zapsaní v tomto programu se vyzývají, aby studovali předměty od molekulární úrovně po zdravotní a environmentální problémy spojené s potravinami. Prostřednictvím programů nabízených v kurzu Potravinářská věda a výživa se od studentů očekává, že porozumí rolím živin při podpoře životně důležitých funkcí nebo životních funkcí, zásadám při zpracování a přípravě potravin a toxikologii. Mají také získat laboratorní disciplíny a aplikační dovednosti v biotechnologiích, toxikologii, mikrobiologii, biochemii a vědách o výživě. Tyto znalosti a dovednosti je připravují na práci v potravinářském průmyslu v oblasti výzkumu a vývoje potravinářských výrobků a procesů, ve vládních regulačních agenturách jako specialisté na potraviny a zdravotní poradci a na pozice v akademických institucích jako učitelé a výzkumní pracovníci. Absolventi najdou uplatnění v potravinářském a zdravotnickém průmyslu a ve vládních agenturách a laboratořích. Ti, kteří jsou certifikováni jako učitelé středních a vyšších škol, nacházejí ve školách pozice učitele domácí ekonomiky. Někteří absolventi vstupují na Ph.D. Kurz vědy o potravinách, vědy o výživě a biologických věd.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Mistr v oblasti bezpečnosti a kvality potravin
- Brno, Česká republika
MA v oboru potravinářství a rozvoj
- Brighton, Spojené království
MSc Řízení a udržitelnost výroby potravin
- Lincoln, Spojené království