Mistr v technologii potravin
University of Algarve
Klíčová informace
Umístění kampusu
Faro, Portugalsko
Jazyky
Portugalština, Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
2 years
Tempo
Plný úvazek
Školné
EUR 2 000 / per year *
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Sep 2023
* domácí studenti: 1100 € / rok; zahraniční studenti: 2000 € / rok
Úvod
Vítejte na virtuálním veletrhu UALG !
Výzva, kterou představuje sociální vzdálenost, umožňuje, kupodivu, že jsme všichni blíž.
Kdokoli odkudkoli, kdekoli v zemi nebo na světě, bude mít příležitost navštívit virtuální veletrh UALG a seznámit se s našimi nabídkami na akademický rok 2020/2021.
Co vás čeká?
Po dobu dvou týdnů budou účastníci moci navštívit interaktivní pavilon, kde budou k dispozici stánky ze všech vyšších škol a vysokých škol s materiály propagující nabídky školení pro konzultace a stahování. Každý stánek také poskytne živý chat, ve kterém si účastníci mohou klást otázky. Virtuální veletrh také otevře prostor pro prezentace kurzů, přenášené prostřednictvím videokonference. Týden od 15. do 19. června bude věnován kurzům TeSP, bakalářským a integrovaným magisterským programům, zatímco týden od 22. do 26. června bude věnován postgraduálním kurzům a magisterským programům. Přijďte a objevte, prozkoumejte, zeptejte se, pociťte a vyberte University of Algarve !
Přehled
Cílem programu MSc v potravinářské technologii je poskytnout obecné pochopení vlastností a výroby potravin a znalostí v technologiích zapojených do výroby bezpečných a zdravých potravin, které kvalifikují příjemce nejen analyzovat a kontrolovat, ale také navrhovat, inovovat a rozvíjet systémy produkce potravin a potravinářské výrobky.
Ti, kteří dokončili MSc v potravinářských technologiích, mohou integrovat instituce a oddělení výzkumu a vývoje (R&D), technické pracovníky potravinářské společnosti nebo pracovat na úrovni středního / vyššího managementu v potravinářském průmyslu. Získané dovednosti jim umožní provádět činnosti spojené např. Se zpracováním a analýzou potravin a (alkoholických) nápojů, výzkumem a vývojem nových potravinářských výrobků a procesů, bezpečností a kvalitou potravin, hodnocením a zmírněním dopadů potravin na životní prostředí. průmysl, sledovatelnost a autentičnost potravinářských výrobků.
Struktura kurzu
Kurikulární jednotka | ETCS | Kód |
Řízení potravinářských výrobků, kvalita a bezpečnost | 5 | 15071049 |
Enzymologie | 5 | 15071050 |
Tepelné a mimořádné procesy | 5 | 15071051 |
Analýza dat a experimentální návrh | 5 | 15071052 |
Technologie výroby a analýzy alkoholických nápojů | 5 | 15071053 |
Varianta I Zobrazit 2 kurikulární jednotky obsažené ve výše uvedené možnosti | 5 | 15079000 |
Kurikulární jednotka | ETCS | Kód |
Průmyslová mikrobiologie | 5 | 15071007 |
Seminář | 5 | 15071009 |
Technologie produktů živočišného původu | 5 | 15071054 |
Technologie produktů rostlinného původu | 5 | 15071055 |
Vodní technologie | 5 | 15071056 |
Varianta II Zobrazit 1 měnové jednotky obsažené ve výše uvedené možnosti | 5 | 15079001 |
Kurikulární jednotka | ETCS | Kód |
Zpráva | 15 | 15071014 |
Disertační práce / projekt / umístění Zobrazit výše 3 kurikulární jednotky obsažené v opci výše | 60 | 15079004 |
Požadavky na přijetí
Počet volných míst: 20
Minimální počet studentů: 8
Podmínky přístupu:
- Držitelé titulu z oblasti potravinářského inženýrství, potravinářství, biologie, chemie, agronomie, biotechnologie, biomedicínských věd nebo rovnocenného titulu získaného v souladu se zásadami Boloňského procesu.
- Držitelé zahraničního akademického titulu: - v prvním cyklu studia organizovaném podle zásad Boloňského procesu signatářským státem tohoto procesu; - uznané vědeckými radami, technickými a vědeckými radami nebo vědeckým výborem přidružených organizačních jednotek za splnění cílů určitého stupně.
- Pokud je to řádně odůvodněno, držitelé akademických, vědeckých nebo profesních životopisů, kteří jsou vědeckými radami, technickými vědeckými radami nebo vědeckým výborem přidružených organizačních jednotek uznáváni jako osvědčení o způsobilosti k provádění tohoto cyklu studia.
Kritéria výběru kandidátů:
- Akademická kvalifikace (stupeň a délka kurzu) [Max: 5 bodů].
- Vzdělání (konečné umístění) [Max: 5 bodů].
- Kurikulární hodnocení (odborné a vědecké zkušenosti) [Max: 5 bodů].
V případě rovnosti hlasů bude nutná realizace pohovoru.
Požadovaná dokumentace
- Řádně vyplněný formulář žádosti.
- Osvědčení o akademické kvalifikaci.
- Životopis.
- Kopie dokladu totožnosti (občanská karta nebo ekvivalent).
- Dopis doporučení (volitelné).
Kariérní možnosti
Ti, kteří dokončili MSc v potravinářských technologiích, mohou integrovat instituce a oddělení výzkumu a vývoje (R&D), technické pracovníky potravinářské společnosti nebo pracovat na úrovni středního / vyššího managementu v potravinářském průmyslu. Získané dovednosti jim umožní provádět činnosti spojené např. Se zpracováním a analýzou potravin a (alkoholických) nápojů, výzkumem a vývojem nových potravinářských výrobků a procesů, bezpečností a kvalitou potravin, hodnocením a zmírněním dopadů potravin na životní prostředí. průmysl, sledovatelnost a autentičnost potravinářských výrobků.