Mistr v potravinářské technologii
University of Warmia and Mazury in Olsztyn
Klíčová informace
Umístění kampusu
Olsztyn, Polsko
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
3 semesters
Tempo
Plný úvazek
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
Úvod
Fakulta potravinářská ZČU v Olsztyně ve spolupráci s Fakultou strojního inženýrství a procesního inženýrství Vysoké školy aplikovaných věd v Offenburgu nabízí možnost absolvovat prezenční třísemestrální magisterské studium druhého stupně v oboru technologie potravin a lidská výživa, v oblasti potravinářského inženýrství.
Všechny vyučovací hodiny budou probíhat výhradně v angličtině. Výuka v zimním semestru bude probíhat v Offenburgu a v letním semestru v Olsztyně. Výběr místa výuky pro třetí semestr bude záviset na vedoucím a předmětu diplomové práce (může to být Olsztyn nebo Offenburg).
Absolventi získávají diplom o absolvování druhého stupně magisterského studia na UWM v Olsztyně v oboru Technologie potravin a výživa člověka (obor Potravinářské inženýrství) a absolventský diplom magisterského studia na Univerzitě aplikovaných věd v Offenburgu v oboru Procesní inženýrství. .
Pokud vás zajímá inženýrská vize vývoje potravin a metod jejich výroby, můžete se těchto studií pustit. Přihlášky mohou podávat absolventi inženýrského studia v zemědělství, lesnictví a veterinární medicíně s dobrou znalostí angličtiny (dokumentovaná úroveň B2), zároveň mobilní a toužící po získání nových kompetencí a zkušeností během studia na polském nebo německém jazyce. univerzita.
Osnovy
Osnova společného studia zahrnuje tyto předměty:
První semestr – jaro-léto (třídy v Olsztyně):
- Metodologie experimentálních studií
- Základy výživy
- Fyzika potravin a reologie
- Marketing potravin a ekonomika výroby
- Řízení kvality a bezpečnosti potravin
- Vývoj potravinářských výrobků
- Enzymologie a bioinformatika
- Technologická zařízení v potravinářském průmyslu
- Technická mikrobiologie
- Inovativní potravinářská technologie a technika
- Anglická terminologie v potravinářském inženýrství
Druhý semestr – podzim-zima (výuka vedená v Offenburgu):
- Moduly netechnických kompetencí: public relations + volitelné předměty
- Bezpečnostní inženýrství
- Technika řízení procesů
- Biotechnologické konverzní procesy
- Chemické inženýrství
- Technická škola - Procesní inženýrství
- Zpracování vody
- Volitelné moduly: Biotechnické procesy - BP /nebo/ Přeměna obnovitelné energie REC)
- BP: Dimenzování biotechnologických procesů + Biotechnologické procesy
- REC: Termochemické přeměny + Technická škola - Přeměna obnovitelné energie
Třetí semestr - jaro-léto (výběr Olsztyn nebo Offenburg, v závislosti na předmětu diplomové práce):
Volitelný diplom v Olsztyně:
- Diplomový seminář
- praxe
- diplomová práce
- prezentace a obhajoba
nebo
Volitelný diplom v Offenburgu:
- diplomová práce (s praxí)
- prezentace a obhajoba
Všichni studenti University of Warmia and Mazury in Olsztyn a všichni studenti Fakulty strojního inženýrství a procesního inženýrství Univerzity aplikovaných věd v Offenburgu mají možnost zdarma studovat prezenční, 3semestrální, druhý cyklus, prezenční, v oboru Potravinářské inženýrství.