Mistr v oblasti bezpečnosti a kvality potravin
University of Veterinary Sciences
Klíčová informace
Umístění kampusu
Brno, Česká republika
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
2 years
Tempo
Plný úvazek
Školné
EUR 4 000 / per year
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Sep 2024
Úvod
Klíčová fakta
- Program: Bezpečnost a kvalita potravin
- Úroveň kvalifikace: Master
- Forma studia: prezenční, 2 roky
- Udělená kvalifikace: Master of Food Safety and Quality
Přijímací řízení
Osnovy
Navazující magisterský studijní program Bezpečnost a kvalita potravin je akademicky zaměřený studijní program, který odpovídá současnému stavu a úrovni vědy a potřebám praxe v Evropě. Studium obsahuje teoretické znalosti a umožňuje získání potřebných praktických dovedností potřebných pro výkon profese, včetně zaměstnání ve výchovné a tvůrčí činnosti, a připravuje studenty na studium v doktorském studijním programu.
Požadavky na promoci
Minimálně 120 ECTS, státní závěrečná zkouška, obhajoba diplomové práce.
Přístup k dalším studiím
Úspěšní absolventi mohou postoupit do doktorského studijního programu.
Galerie
Kariérní možnosti
- starší, dělník, do, kontrola
- Vývojová a výzkumná pracoviště v potravinářském průmyslu
- Manažer kvality a bezpečnosti potravin
- Manažer ve specializovaných analytických a výzkumných laboratořích