Magistr v kvasených nápojích

Všeobecné informace

Přečtěte si více o tomto programu na stránkách školy

Popis programu

Hlavním cílem tohoto magisterského studia je vyškolit studenty, aby se stali výzkumníky a profesionály v oblasti kvašených nápojů, zejména vína, šumivého vína a piva.

Nabízí tři jasné odborné specializace:

  • Enologický výzkum: Tato specializace školí budoucí výzkumné pracovníky v oblasti enologie a biotechnologie potravin a dává studentům šanci pokračovat v doktorském programu.
  • Věda a technologie šumivých vín: Tato specializace školí budoucí odborníky v enologii nebo vinařství, kteří se chtějí specializovat na výrobu šumivého vína, což je odvětví, které je v Katalánsku široce zastoupeno.
  • Věda a technologie piva: Tato specializace vycvičí odborníky z různých oborů (biotechnologové, vinaři, inženýři atd.) V procesu výroby různých druhů piva v průmyslovém a řemeslném měřítku.

Studenti mají také možnost nezvolit konkrétní specializaci a provést obecnější magisterský titul, který je širší v rozsahu a kombinuje výzkumné i profesní cíle.

thumbnail?provider=spo&inputFormat=jpg&cs=fFNQTw&docid=https%3A%2F%2Frovira.sharepoint.com%3A443%2F_api%2Fv2.0%2Fdrives%2Fb!x-tQBkbe_0CW0Ou7YULmrNVlx2b64W1GgnI1hKhmbb8fhAP7EeOMQp7V6xL4-QOA%2Fitems%2F015SGBIDWEMC2NGH7WDZD3DWCMCJ3R5TUE%3Fversion%3DPublished&access_token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJub25lIn0.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.ZTlSZVNYYlUwTDhJdWFURkV6S1FUK3JCT2pHTVJpWnRaVWFMMmdMU2l2az0&encodeFailures=1&srcWidth=&srcHeight=&width=1599&height=695&action=Access

Vnější praktiky

Stáž, která představuje 9 kreditů ECTS, je povinná a probíhá během druhého semestru. Stáž může být ve vinařské společnosti (pro stopu šumivých vín) v pivovaru (pro stopu vaření piva) nebo ve výzkumné laboratoři na URV , ve výzkumném středisku nebo v enologii nebo biotechnologické společnosti, která provádí výzkum a vývoj (pro výzkumná stopa).

Můžete navrhnout místo pro pracovní stáž sami nebo si vybrat místo, které odpovídá vašim profesním zájmům, od zájmů, které nabízí učitel magisterského titulu.

Cílem stáže je umožnit vám uplatnit znalosti, které jste získali na akademickém školení, a tak vás připravit na odbornou praxi a usnadnit váš přechod do práce.

Na konci stáže musíte předložit písemnou zprávu popisující veškerou vykonanou práci.

Kariérní možnosti

Tento magisterský titul se zaměřuje především na základní a aplikovaný výzkum v enologii a biotechnologii potravin, jakož i na výrobu fermentovaných nápojů, obchodní management, marketing produktů a zařízení pro tento sektor, laboratorní práce a komunikaci. Pokud tedy ukončíte vysokoškolské studium Fermented Beverages, budete mít následující kariérní příležitosti:

  • Oddělení výzkumu a vývoje ve veřejných a soukromých výzkumných institucích
  • Aplikovaný výzkum, poradenství a intervence v oblasti enologie a biotechnologie
  • Laboratorní analýza potravin
  • Výuka na různých úrovních
  • Výroba šumivých vín
  • Vinařství pro výrobu šumivých vín
  • Poradenství v oblasti vinařství a enologie šumivých vín
  • Pivovarnictví piva
  • Poradenství v odvětví vína a piva
  • Marketing fermentovaných nápojů a zařízení pro toto odvětví
  • Doktorské studium

Přijetí

Tento magisterský titul je určen pro absolventy biologie, jako je biologie, biochemie, biotechnologie, chemie, enologie, farmacie, potravinářská věda a technologie, medicína, veterinární lékařství, ekonomie, dietetika a výživa a držitelé jakýchkoli diplomů nebo titulů z inženýrství, kteří si přejí rozšířit své znalosti o výrobě kvašených nápojů, zejména šumivého vína a piva, nebo provést výzkum v enologii a biotechnologii.

Je žádoucí, aby studenti měli dobrou znalost hlavního jazyka výuky (španělsky) a základní znalost angličtiny v ústním porozumění a psaní.

V závislosti na předchozím školení a specializaci mohou být studenti požádáni o absolvování překlenovacích kurzů.

Poslední aktualizace Bře 2020

Informace o škole

We are a young and dynamic university serving the needs of society, with an international outlook and a close relationship with our immediate socioeconomic environment.

We are a young and dynamic university serving the needs of society, with an international outlook and a close relationship with our immediate socioeconomic environment. Méně
Tarragona , Tarragona , Tarragona , Reusi , Tarragona , Tarragona , Reusi , Tarragona , Tarragona , Tarragona , Tarragona , Tarragona + 11 Více Méně