Magistr filozofie (studium potravin)

Všeobecné informace

Popis programu

Dvojité rozpoznání a certifikace

Za posledních 20 let se stav potravin výrazně změnil. Zvýšení potravinových krizí, narůstající problém s obezitou a mnoho dalšího opakovaně přinášejí potraviny v centru pozornosti. Z ekonomického hlediska vzrůst počtu obyvatel v kombinaci s rychlým hospodářským růstem v posledních deseti letech zvýšil spotřebu potravin výbušnou míru.

Podle Cushmana

Magistr filozofie (Food Studies) se zaměřuje na absolventa ženicha do vysoce kvalifikovaných odborníků, kteří jsou odborníky v oblasti potravin studií. Taylor's University a univerzita v Toulouse Jean Jaurès (UT2J) navrhli komplexní učební osnovy, které zahrnují prvky jako výzkumné dovednosti, antropologii a sociologii potravin, porozumění různým kulturám potravin, trendům v potravinách a obchodním výhledům, společensko-politické otázky výživy potravin a veřejného zdraví a mnoho dalších.

Taylorova studie o potravinových studiích

  • Jediná malajská univerzita s "Katedrou studií o potravinách: potraviny, kultury a zdraví" - prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Důraz je kladen na studium potravin, přispívá k akademickým programům a poskytuje poradenství studentům a členům fakulty. Francouzský socio-antropolog, Prof. Dr. Poulain, má dlouhou a úspěšnou kariéru v oblasti výživy a vzdělávání v oblasti pohostinství v akademickém i mezinárodním životě. Publikoval řadu knih, kapitol a článků v knihách a také aktivně prezentoval prezentaci klíče a konference po celém světě o tématech jako je sociologie potravin, dědictví v oblasti výživy a praktiky cestovního ruchu.
  • Jediný program studií o potravinách, který nabídne program Global Field Research Program (GRP), který poskytuje příležitost k provádění terénní práce v zahraničí. Studenti mají vzrušující příležitost provést výzkumné práce pro své diplomové práce v zahraničí, pokud se zaměřují na téma potravy specifické pro určitou zemi po dobu 3 až 6 měsíců. Vyberte si z mezinárodní sítě partnerských univerzit pro výzkum v zemích jako Francie, Španělsko, Itálie, Hongkong a Japonsko. To studentům poskytne komplexnější výzkumnou zkušenost, protože se vzájemně ovlivňují s odlišnou kulturou, vytvářejí odlišné perspektivy globálních otázek a aktivně se angažují v globální komunitě.
  • Mezinárodní učební plán. Program globálního ponoření do potravin
  • Specializovaná zařízení pro podporu výzkumu. Patří sem R
    • R
    • Experimentální restaurace: Tato restaurace slouží jako hvezdárna, kde se experimenty zaměřené na oblasti, jako jsou preference jídla, prezentace, chování, design, chuť a mnoho dalšího, provádějí hosté s jejich souhlasem pro výzkumné účely. Je také možné zaznamenávat stravovací služby, které během těchto experimentů poskytují cenné kvalitativní a kvantitativní informace.
    • Laboratoř smyslové analýzy: Zde jsou potraviny analyzovány, mimo jiné, podle jejich chuti, vůně, vzhledu a barvy. Má potřebné vybavení, aby se studenti mohli zapojit do hodnocení vnímání nového produktu, zkoumání změn přísad a zkoumání potenciálních produktů.
  • Možná finanční podpora výzkumných projektů. Středisko pro výzkum a inovace v oblasti cestovního ruchu, pohostinství a studií o potravinách (CRiT) je zaměřeno na podporu výzkumu, poradenství, školení, vzdělávání a iniciativ partnerství veřejného a soukromého sektoru v oblasti cestovního ruchu, pohostinství a studií o potravinách. Vzhledem k tomu, že program Potravinové studie je podporován společností CRiT, bude mít možnost finanční podpory studentských výzkumných projektů.
  • Dvojité magisterské studium získané od Taylor's University a UT2J. Studenti získají příležitost se učit od dvou nejlepších studijních programů pro studium potravin v Asii a Evropě a po ukončení programu získají dvojí magisterský titul.

Klíčové oblasti výzkumu

  • Sociální a kulturní rozměry jídla
  • Socio-antropologický přístup k potravinářským praktikám ve Francii i v zahraničí
  • Potravinové postupy a gastronomické dědictví v cestovním ruchu
  • Vztah mezi stravou a zdravím související s obezitou a programy vzdělávání v oblasti výživy
  • Kvalita jídla
  • Chuť a obezita
  • Studie chování etnických skupin
  • Potravinářský barometr
  • Nutriční vzdělávání a zdraví
  • Optimalizace výroby potravin
  • Bezpečnost potravin
  • Výživa a chování

STRUKTURA PROGRAMU

Master of Philosophy (studium potravin) je program smíšeného módu zahrnující jak studium, tak výzkum. Obsahuje (6) základní moduly a výzkumný projekt. Studenti pro tento program budou mít flexibilitu v prezenční i externí formě studia.

Plný úvazek

  • Minimální doba: 1½ let (18 měsíců)

Poloviční úvazek

  • Minimální období: 2½ let (30 měsíců)

Semestr 1

  • Metodika výzkumu
  • Antropologie
  • Výživa a otázky veřejného zdraví
  • Design a vývoj hotelů a restaurací
  • Světové potravinářské kultury
  • Marketing v potravinářství

Semestr 2

  • Disertace 40 000 slov
Poslední aktualizace Březen 2018

Informace o škole

Taylor’s University is a member of the Taylor’s Education Group, which also comprises Taylor’s College, Garden International School, Australian International School Malaysia, Sri Garden International ... Čtěte více

Taylor’s University is a member of the Taylor’s Education Group, which also comprises Taylor’s College, Garden International School, Australian International School Malaysia, Sri Garden International School, Nexus International School, Putrajaya and Nexus International School Singapore. Since its inception in 1969, Taylor’s has become one of Malaysia’s most successful and reputable private higher education institutions. Taylor’s University offers a myriad of courses in tertiary education, from foundation and diploma, to degree, post-graduate and professional programmes. Méně
Subang Jaya , Kuala Lumpur + 1 Více Méně