Magistr V Hotelovém Managementu A Stravování

Všeobecné informace

Popis programu

Magistr V Hotelovém Managementu A Stravování

Vstup na univerzitu

Cena v eurech

Podmínky přístupu

profil

Říjen 2019

8090

Souborová studie

Motivační pohovor

BAC 3

představení

V globalizovaném a neustále se vyvíjejícím kontextu má magisterský program v oblasti hotelového managementu a stravování za cíl vyškolit profesionály a manažery v oblasti efektivního řízení firem v oblasti pohostinství a pohostinství : hotely nebo restaurace ,

Toto školení se zaměřuje na řízení a kontrole strukturálních charakteristik výrobních jednotek podniku, ať se jedná o vnitrostátní nebo mezinárodní perspektiva.

Klíčová slova: Efektivní rozhodování a aktivní využívání nových technologií.

Magisterský studijní program v oblasti hotelového managementu a stravování byl vytvořen ve spolupráci s operativními a institucionálními činiteli tohoto odvětví, aby bylo možné reagovat na otázky související s rozvojem a růstem odvětví na jedné straně a rozvojem tohoto sektoru. trhu práce na straně druhé.

cíle

Cílem magisterského programu v oblasti hotelového managementu a stravování je připravit vás a připravit vás na kariéru v řízení institucí specializovaných na pohostinství: hotely, restaurace atd.

Na konci své kariéry budete manažery s následujícími schopnostmi, schopnostmi a hodnotami:

  • Znalost hotelového a stravovacího průmyslu: prostřednictvím mezinárodního pohledu a podnikatelsky orientovaného přístupu k podnikání získáte pevný základ znalostí z oblasti hotelového a restauračního průmyslu z hlediska politik, postupy, praxe a zkušenosti v oblasti cestovního ruchu, pohostinství a rekreace.
  • Celosvětová vize: díky svému dvojnásobnému mezinárodnímu a podnikatelskému zaměření se tento Executive Master zaměřuje na školení manažerů schopných efektivně řídit hotelové a cateringové společnosti na národní i mezinárodní úrovni.
  • Vypracování strategických plánů: poskytnout vám klíčové nástroje pro rozvoj a operativní aplikaci strategických plánů na národní i mezinárodní úrovni v prostředí cestovního ruchu.
  • Inovace a udržitelné řízení: díky školení, jak globálnímu, tak specializovanému, budete schopni rozvíjet svou kreativitu a inovace, ale také přístup udržitelného řízení k tomuto odvětví.
  • Manažerské a osobní dovednosti: získat potřebné dovednosti pro optimální řízení, tým v participativním, klidném a příznivém prostředí.

Program Silné

Ostelea Rabat navrhl svůj tréninkový program zohledňující realitu a potřeby trhu.

To není všechno! Ostelea Rabat se také spoléhala na odborné znalosti skupiny v oblasti vzdělávání, aby vytvořila program, který je věrný slibu školy: školení, které je z praktického hlediska do značné míry orientováno na realitu odvětví.

Výběr Master of Hotel Management a Catering vám umožní využívat následujících výhod:

  • Strategická partnerství s průmyslovými subjekty: akademická, institucionální a korporátní
  • Vytváření sítí: Studenti budou prostřednictvím setkání s vedoucími podnikatelských subjektů v oblasti cestovního ruchu a mezinárodními odborníky v oblasti cestovního ruchu schopni budovat vlastní síť profesionálních vztahů.
  • Zaměřte se na řízení příjmů prostřednictvím obchodních her: tato špičková marketingová doména je zvláště studována v tomto programu, zejména prostřednictvím praktické vize Business Games.
  • Případové studie: za účelem zlepšení schopnosti studentů činit rozhodnutí, ale také rozvíjet jejich tvořivost, analytické dovednosti, ústní komunikaci
  • Účast na akcích souvisejících s daným odvětvím: během kurzu se studenti zúčastní veletrhů, kongresů, výstav a tematických konferencí.
  • Multikulturní fakulta: Kurzy vyučují národní a mezinárodní fakulty, odborníci z oboru a konzultanti.
  • Rozvoj „měkkých dovedností“: studenti mají prospěch z cyklu koučování a osobního rozvoje, který jim umožňuje zlepšit své manažerské kapacity a vedení.

Pracovní příležitosti

Magisterský titul v oboru hotelového managementu a stravování vám umožní přístup na následující pozice a instituce:

  • hotel manager a závodního stravování.
  • Odpovídá za provozní oddělení v rámci hotelových společností.
  • Vedoucí hotelového oddělení ve skupině nebo holdingové společnosti.
  • Vedoucí divize potravin
  • Supervisor center v obcích.

obsah školení

Magisterský program v managementu a stravování se skládá z 5 modulů:

  • Struktura a financování sektoru cestovního ruchu: mezinárodní vize.
  • talent
  • Strategické řízení a provozní řízení v hotelovém a restauračním sektoru: mezinárodní vize.
  • Hotelový marketing, restaurační marketing a marketing.
  • Diplomová práce.

Proces učení různých předmětů a témat, skončí s psaním díla konci studie, která bude rozvoj podnikatelského plánu nebo Plan zboží nebo plán inovace pro hotelnictví a gastronomii či jiných společností v tomto sektoru. Práce bude provedena podle skupin maximálně 3 studentů pod dohledem specializovaného školitele ve zvoleném oboru.

Poslední aktualizace Červen 2019

Informace o škole

Ostelea gives you the opportunity to study in the country that boasts the most competitive tourism sector in the world. A country filled with cultural resources and infrastructures, and which is highl ... Čtěte více

Ostelea gives you the opportunity to study in the country that boasts the most competitive tourism sector in the world. A country filled with cultural resources and infrastructures, and which is highly adapted to digital consumption habits. Méně