Všeobecné informace
Popis programu
Magistr V Hotelovém Managementu A Stravování
Vstup na univerzitu |
Cena v eurech |
Podmínky přístupu |
profil |
Říjen 2019 |
8090 |
Souborová studie Motivační pohovor |
BAC 3 |
představení
V globalizovaném a neustále se vyvíjejícím kontextu má magisterský program v oblasti hotelového managementu a stravování za cíl vyškolit profesionály a manažery v oblasti efektivního řízení firem v oblasti pohostinství a pohostinství : hotely nebo restaurace ,
Toto školení se zaměřuje na řízení a kontrole strukturálních charakteristik výrobních jednotek podniku, ať se jedná o vnitrostátní nebo mezinárodní perspektiva.
Klíčová slova: Efektivní rozhodování a aktivní využívání nových technologií.
Magisterský studijní program v oblasti hotelového managementu a stravování byl vytvořen ve spolupráci s operativními a institucionálními činiteli tohoto odvětví, aby bylo možné reagovat na otázky související s rozvojem a růstem odvětví na jedné straně a rozvojem tohoto sektoru. trhu práce na straně druhé.
cíle
Cílem magisterského programu v oblasti hotelového managementu a stravování je připravit vás a připravit vás na kariéru v řízení institucí specializovaných na pohostinství: hotely, restaurace atd.
Na konci své kariéry budete manažery s následujícími schopnostmi, schopnostmi a hodnotami:
- Znalost hotelového a stravovacího průmyslu: prostřednictvím mezinárodního pohledu a podnikatelsky orientovaného přístupu k podnikání získáte pevný základ znalostí z oblasti hotelového a restauračního průmyslu z hlediska politik, postupy, praxe a zkušenosti v oblasti cestovního ruchu, pohostinství a rekreace.
- Celosvětová vize: díky svému dvojnásobnému mezinárodnímu a podnikatelskému zaměření se tento Executive Master zaměřuje na školení manažerů schopných efektivně řídit hotelové a cateringové společnosti na národní i mezinárodní úrovni.
- Vypracování strategických plánů: poskytnout vám klíčové nástroje pro rozvoj a operativní aplikaci strategických plánů na národní i mezinárodní úrovni v prostředí cestovního ruchu.
- Inovace a udržitelné řízení: díky školení, jak globálnímu, tak specializovanému, budete schopni rozvíjet svou kreativitu a inovace, ale také přístup udržitelného řízení k tomuto odvětví.
- Manažerské a osobní dovednosti: získat potřebné dovednosti pro optimální řízení, tým v participativním, klidném a příznivém prostředí.
Program Silné
Ostelea Rabat navrhl svůj tréninkový program zohledňující realitu a potřeby trhu.
To není všechno! Ostelea Rabat se také spoléhala na odborné znalosti skupiny v oblasti vzdělávání, aby vytvořila program, který je věrný slibu školy: školení, které je z praktického hlediska do značné míry orientováno na realitu odvětví.
Výběr Master of Hotel Management a Catering vám umožní využívat následujících výhod:
- Strategická partnerství s průmyslovými subjekty: akademická, institucionální a korporátní
- Vytváření sítí: Studenti budou prostřednictvím setkání s vedoucími podnikatelských subjektů v oblasti cestovního ruchu a mezinárodními odborníky v oblasti cestovního ruchu schopni budovat vlastní síť profesionálních vztahů.
- Zaměřte se na řízení příjmů prostřednictvím obchodních her: tato špičková marketingová doména je zvláště studována v tomto programu, zejména prostřednictvím praktické vize Business Games.
- Případové studie: za účelem zlepšení schopnosti studentů činit rozhodnutí, ale také rozvíjet jejich tvořivost, analytické dovednosti, ústní komunikaci
- Účast na akcích souvisejících s daným odvětvím: během kurzu se studenti zúčastní veletrhů, kongresů, výstav a tematických konferencí.
- Multikulturní fakulta: Kurzy vyučují národní a mezinárodní fakulty, odborníci z oboru a konzultanti.
- Rozvoj „měkkých dovedností“: studenti mají prospěch z cyklu koučování a osobního rozvoje, který jim umožňuje zlepšit své manažerské kapacity a vedení.
Pracovní příležitosti
Magisterský titul v oboru hotelového managementu a stravování vám umožní přístup na následující pozice a instituce:
- hotel manager a závodního stravování.
- Odpovídá za provozní oddělení v rámci hotelových společností.
- Vedoucí hotelového oddělení ve skupině nebo holdingové společnosti.
- Vedoucí divize potravin
- Supervisor center v obcích.
obsah školení
Magisterský program v managementu a stravování se skládá z 5 modulů:
- Struktura a financování sektoru cestovního ruchu: mezinárodní vize.
- talent
- Strategické řízení a provozní řízení v hotelovém a restauračním sektoru: mezinárodní vize.
- Hotelový marketing, restaurační marketing a marketing.
- Diplomová práce.
Proces učení různých předmětů a témat, skončí s psaním díla konci studie, která bude rozvoj podnikatelského plánu nebo Plan zboží nebo plán inovace pro hotelnictví a gastronomii či jiných společností v tomto sektoru. Práce bude provedena podle skupin maximálně 3 studentů pod dohledem specializovaného školitele ve zvoleném oboru.
Stipendium Keystone
Informace o škole
Ostelea gives you the opportunity to study in the country that boasts the most competitive tourism sector in the world. A country filled with cultural resources and infrastructures, and which is highl ... Čtěte více