Mistr Mezinárodního Hospitality Managementu
Edith Cowan University
Klíčová informace
Umístění kampusu
Joondalup, Austrálie
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Dálkové studium, Na kampusu
Doba trvání
4 semesters
Tempo
Plný úvazek
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
* orientační poplatek za semestr
Úvod
Unikátní kurz v západní Austrálii, Master of International Hospitality Management spojuje obchodní a manažerské principy ve vztahu k odvětví pohostinství.
Studenti budou vybaveni znalostmi a dovednostmi pro kariéru ve vrcholovém managementu v mezinárodním pohostinství.
V tomto kurzu budou mít studenti v posledním semestru příležitost absolvovat čtyřměsíční stáž, která jim umožní uplatnit netechnické dovednosti v australském pracovním kontextu.
Kurz zahrnuje obchodní jednotky i aplikované pohostinské jednotky, včetně marketingu, managementu událostí, mezinárodního obchodu a managementu zúčastněných stran.
Vstup do kurzu
Požadavky na akademické přijetí (pásmo 6)
Požadavky na akademické přijetí (pásmo 6) mohou být splněny splněním jednoho z těchto požadavků:
- Bakalářský titul; nebo
- Ekvivalentní předchozí vzdělávání zahrnující alespoň pětiletou odbornou praxi.
Požadavky na anglický jazyk (pásmo 4)
Anglické požadavky na způsobilost mohou být splněny splněním jednoho z následujících:
- IELTS Academic Celkové skóre minimálního pásma 6,5 (žádné individuální pásmo méně než 6,0);
- Bakalářský titul ze země uvedené na stránce English Proficiency Bands;
- Úspěšně dokončeno 0,375 EFTSL studia na postgraduální úrovni nebo vyšší u australského poskytovatele vysokoškolského vzdělávání (nebo jeho ekvivalentu);
- V případě přijetí rovnocenné předchozí vzdělávání, včetně nejméně pěti let příslušné odborné praxe; nebo
- Další testy, kurzy nebo programy definované na stránce English Proficiency Bands.
detaily kurzu
Dostupnost semestru
- Semestr 1: Denní studium na Joondalupu
- Semestr 2: Denní studium na Joondalupu
Struktura kurzu
Rok 1 - semestr 1
Kód jednotky | Název jednotky | Kreditní body |
FBL5010 | Správa lidí a organizací | 20 |
FBL5020 | Vedení marketingu | 20 |
HOS6504 | Globální správa pohostinských operací | 20 |
Rok 1, Semestr 2 * a Rok 2, Semestry 1 a 2 *
Kód jednotky | Název jednotky | Kreditní body |
FBL5030 | Základy tvorby hodnot v podnikání | 20 |
MBA6115 | Podnikání v globálním kontextu | 20 |
FBL6530 | Správa obchodních událostí | 20 |
MBA6150 | Práce napříč kulturami | 20 |
HOS6502 | Aktuální problémy v pohostinství | 20 |
MBA6140 | Strategické vedení a správa zúčastněných stran | 20 |
Oddělení specializace | Jednotky ze schválené specializace | 60 |
nebo | ||
Volitelná jednotka | 3 x jednotky úrovně 5 nebo 6 od školy podnikání a práva schválené koordinátorem kurzu | 60 |
* Jednotky pořízené v 1., 2. a 2. ročníku, 1. a 2. semestru se budou lišit v závislosti na specializaci nebo volených volitelných jednotkách. Před zapsáním do těchto jednotek musí všichni studenti kontaktovat tým Studentského centra ECU a získat personalizovaný plánovač kurzu, aby bylo zajištěno včasné dokončení všech základních jednotek.
Výsledky výuky kurzu
- Aplikujte kritické myšlení a technické dovednosti k řešení autentických obchodních problémů.
- Prokázat účinné komunikační a týmové dovednosti vhodné pro kulturní kontexty.
- Prokázat ovládnutí globálního souboru znalostí disciplíny a praxe, včetně znalostí principů a metod výzkumu.
- Nezávisle iniciovat, plánovat a realizovat významný projekt pro splnění dohodnutých výstupů.
- Zdůvodněte rozhodnutí a úsudky, které řeší složitý obchodní problém, s ohledem na etické a sociální důsledky.
Kariérní možnosti
Pracovní příležitosti zahrnují kariéru v mezinárodních hotelech, letoviscích, restauracích, neziskových poskytovatelích pohostinství, stravovacích společnostech a řízení událostí. Kurz učí přenositelné obchodní dovednosti se zaměřením na sektor pohostinství a absolventi budou moci hledat zaměstnání v Austrálii i v zámoří.
Možné budoucí pracovní pozice
Hotel Manager, Restaurant Manager, Business Hospitality Manager, Food and Beverage Manager, Front Office Manager, Resort Manager, Convention Center Manager, Event Operations Manager, Hospitality Services Manager, Catering and Food Services Manager.
Galerie
Výsledek programu
Course learning outcomes
- Apply critical thinking and technical skills to solve authentic business problems.
- Demonstrate effective communication and teamwork skills appropriate to cultural contexts.
- Demonstrate mastery of a global body of discipline knowledge and practice, including knowledge of research principles and methods.
- Independently initiate, plan and execute a substantial project to meet agreed deliverables.
- Justify decisions and judgements that address a complex business issue considering the ethical and social consequences.
Kariérní možnosti
Career Opportunities
Employment opportunities include careers in international hotels, resorts, restaurants, not-for-profit hospitality providers, catering companies and event management. The course teaches transferable business skills with a focus on the hospitality sector, and graduates will be able to seek out employment in Australia as well as overseas.
Possible future job titles
Hotel Manager, Restaurant Manager, Hospitality Business Manager, Food and Beverage Manager, Front Office Manager, Resort Manager, Convention Centre Manager, Event Operations Manager, Hospitality Services Manager, Catering and Food Services Manager.