Mezinárodní mistr v potravinářském a kuchař designu
École de Condé
Klíčová informace
Umístění kampusu
Lyon, Francie
Jazyky
Angličtina, Francouzština
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
1 rok
Tempo
Plný úvazek
Školné
EUR 12 000 / per year
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Sep 2024
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Mezinárodní Master in jídlo a vaření design, plně v angličtině, nabízí vysokou úroveň odborné přípravy v oblasti gastronomie a vaříme design.
Jeden z mála předmětů tohoto druhu jsou k dispozici ve Francii a Evropě, Mezinárodní mistr v potravinách a vařit design vyučuje na École de Condé Lyonu, který se nachází v hlavním městě francouzské gastronomie. Kurz sdružuje designéry, renomovaných kuchařů, sociologové a vědci v jedinečném prostředí třídě, která se zaměřuje na výrobu a plánování.
Kromě designu potravinářských nádobí, talíře a stravovacích míst (restaurace, obchody, atd), kurz jde do vztahu mezi spotřebitelem a výrobku prostřednictvím historického, socio-kulturní, uvádění na trh, ale také nutriční a vědecké analýzy.
PROGRAM
Mezinárodní Mistr v potravinách a vaříme design je celoroční program navázal stáží zkušeností, což představuje v celkem 60 ECTS kreditů.
Tento program umožňuje konstruktérům, kulinářské umění a podnikání v zemědělství studentům zkoumat jeden z nejslibnějších oblasti designu, spojující více specializovaných oborech, jako jsou vědy potravin, jejich estetika, sociologie potravin, atd
Přijímací řízení
Studenti vystudoval bakaláře v designu, vaření, kulinářské umění, řízení pohostinství a věd potravin, se mohou obrátit na mezinárodní mistr v potravinách a Cook designu.
Vstupné je založena na rozhovoru, stejně jako na studenta studijní výsledky a revize portfolia.
Všichni žadatelé jsou povinni již dříve získané, nebo být v procesu získávání, 180 kreditů v akademické oblasti se vztahují na projekt (prostor, grafický, produkt), kulinářského umění, řízení pohostinství a věd potravin.
Zahraniční studenti se mohou obrátit přímo École de Condé mezinárodní přijímací kancelář pro další pomoc.
AKREDITACE
Tento program byl rovněž potvrzen jako evropský magisterský první úrovni stupně (60 ECTS) ze strany Evropské akreditační rady vysokých škol škol.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Magisterský titul v oboru Haute Cuisine Management
- L'Hospitalet de Llobregat, Španělsko
Gastronomický marketing a digitální management: Gastronomický marketing
- L'Hospitalet de Llobregat, Španělsko
Master's Degree in Gastronomic and Advertising Photography (in Spanish only)
- Barcelona, Španělsko