Master of Science v potravinářských a živočišných vědách
Tennessee State University
Klíčová informace
Umístění kampusu
Nashville, Spojené státy americké
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
1 - 2 rok
Tempo
Plný úvazek
Školné
USD 1 115 / per credit *
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
* státní výuka: 553 $ za kreditní hodinu | výuka mimo stát: 1 115 $ za kreditní hodinu
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Titul Master of Science in Food and Animal Sciences je nabízen se dvěma možnostmi, diplomovou nebo non-diplomovou. Možnost práce vyžaduje minimálně dvacet šest (26) kreditních hodin práce na kurzu a práce se čtyřmi (4) kreditními hodinami. Kandidát na titul musí absolvovat osmnáct (18) kreditních hodin základních kurzů: AGSC 5060, AGSC 5110, AGSC 5120, AGSC 5440, AGSC 5610, AGSC 5620 a dvanáct (12) kreditních hodin volitelných předmětů. Možnost non-thesis vyžaduje minimálně třicet pět (35) kreditních hodin práce na kurzu. Kandidát na titul musí absolvovat sedmnáct (17) kreditních hodin základních kurzů: AGSC 5060, AGSC 5110, AGSC 5350, AGSC 5440, AGSC 5610, AGSC 5620; a maximálně osmnáct (18) kreditních hodin volitelných. Tyto kurzy musí být schváleny poradcem a vedoucím oddělení.
Galerie
Přijímací řízení
Osnovy
Studijní plán/program pro magisterské studium potravin a živočišných věd | |
Základní předměty : Možnost diplomová práce 18 kreditních hodin nebo možnost nediplomová 17 kreditních hodin | |
AGSC 5060 – Statistika pro výzkum | 3 kredity |
AGSC 5110 – Metody výzkumu | 3 kredity |
AGSC 5120 – Psaní diplomové práce | 4 kredity |
Nebo | |
AGSC 5350 – Nezávislá studie současných problémů a problémů (pro možnost mimo diplomovou práci) | 3 kredity |
AGSC 5150 – Živočišná výroba a management | 3 kredity |
AGSC 5540 – Potravinová politika a regulace | 3 kredity |
AGSC 5610 a 5620 – Absolventský seminář zemědělských věd I, II | 1, 1 kredit |
Volitelné předměty: 12 kreditních hodin minimálně s diplomovou prací nebo 18 kreditních hodin minimum pro non-práce | |
AGSC 5130 – Pokročilá výživa zvířat | 3 kredity |
AGSC 5140 – Současné problémy ve vědě o zvířatech | 3 kredity |
AGSC 5160 – Genetika a šlechtění zvířat | 3 kredity |
AGSC 5170 – Pokročilá výroba a řízení drůbeže | 3 kredity |
AGSC 5280 – Pokročilá výživa drůbeže a biotechnologie | 3 kredity |
AGSC 5340 – Buněčná a tkáňová kultura | 3 kredity |
AGSC 5470 – Imunochemie v biotechnologii | 3 kredity |
AGSC 5440 – Fyziologie reprodukce zvířat | 3 kredity |
AGSC 5520 – Pokročilé zpracování potravin a inženýrství | 3 kredity |
AGSC 5550 – Bezpečnost potravin a sanitace | 3 kredity |
AGSC 5560 – Vývoj potravinářských produktů a senzorická věda | 3 kredity |
AGSC 5590 – Pokročilé technologie v detekci a analýze potravin | 3 kredity |
AGSC 6010 – Struktura a funkce genu | 3 kredity |
Možnost práce
Každý student musí projít výzkumnými metodami (AGSC 5110) a statistikou pro výzkum (AGSC 5060), musí mít jmenován poradní výbor pro práci a musí postoupit do kandidatury, než se zapíše do psaní závěrečných prací (AGSC 5120).
Uchazeč musí odevzdat diplomovou práci na téma schválené hlavním poradcem. Po dokončení práce musí uchazeč uspokojivě složit ústní zkoušku, kterou provádí zkušební komise pro závěrečné práce. Studenti, kteří si zvolí možnost diplomové práce, budou vyžadovat 30 hodin práce v kurzu, která bude zahrnovat čtyři (4) kreditní hodiny výzkumu diplomové práce.
Možnost mimoškolní
Tato možnost je pro studenty, kteří by se chtěli zaměřit na školení ve specializovaných oblastech, aby vyhověli potřebám zaměstnavatelů v potravinářském průmyslu a průmyslu souvisejícím se zdravím zvířat, specializovaných oborech, jako je potravinářské inženýrství, bezpečnost potravin a kvalita, vývoj produktů a senzorové vědy, zemědělství zpracování produktů, marketingové organizace, výuka, zemědělské rozšiřující služby a různé státní a federální vládní agentury. Tento program se nedoporučuje pro studenty, kteří mají nějaké aspirace na Ph.D. stupeň.
Studenti, kteří si vyberou možnost mimo diplomovou práci, budou muset absolvovat minimálně 35 hodin práce v kurzu, která bude zahrnovat AGSC 5350 – Nezávislá studie současných problémů a problémů. Postgraduální student pod vedením svého hlavního poradce identifikuje současné problémy a problémy ve vědách o potravinách a zvířatech, provede komplexní přehled literatury, napíše zprávu ve formátu recenzního příspěvku a přednese ústní prezentaci svému poradnímu výboru. .
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Mistr v oblasti bezpečnosti a kvality potravin
- Brno, Česká republika
MA v oboru potravinářství a rozvoj
- Brighton, Spojené království
MSc Řízení a udržitelnost výroby potravin
- Lincoln, Spojené království