Master of Arts v kulinářském obchodním managementu
Culinary Arts Academy Switzerland
Klíčová informace
Umístění kampusu
Port-Valais, Švýcarsko
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
1 rok
Tempo
Plný úvazek
Školné
CHF 29 000 / per year
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
Úvod
Zaměřeno na osoby, které mění kariéru, podnikatele v oblasti potravin a nápojů a kulinářské nadšence, získejte příslušné manažerské dovednosti, vyvíjejte vlastní koncepty jídla, vytvářejte knihy receptů a vypracujte obchodní plán.
Hlavní body programu
Získejte dovednosti, které potřebujete k zahájení vlastního kulinářského podnikání.
- Ideální pro osoby, které mění kariéru, jsou připraveny prozkoumat svět kulinářského umění a chtějí získat dovednosti potřebné k zahájení kulinářského podnikání;
- Vstupte do revolučního světa Food & Beverage a získejte zasvěcené znalosti o nejnovějších inovacích;
- Vybudujte si relevantní a přenositelné manažerské dovednosti, které posílí vaši novou kariéru;
- Získejte měkké dovednosti, jako je; kreativní myšlení, mezikulturní kompetence, spolupráce a emoční inteligence.
- Absolvent s:
- Master of International Business in Culinary Business Management od Culinary Arts Academy Switzerland
- Master of Arts in Culinary Business Management z The University of Derby, UK
Galerie
Přijímací řízení
Osnovy
Rok 1: Le Bouveret
Termín 1: 11 týdnů
- Kultura jídla a kulinářské trendy
- Vedení a řízení lidí
- Analýza výnosů a výkonnosti v kulinářském průmyslu
- Udržitelnost, společenská odpovědnost a etika
- Strategický management v kulinářském průmyslu
- Kulinářské základy a bezpečnost potravin
- francouzsky nebo německy
Termín 2: 11 týdnů
- Kreativita a inovace
- Řízení akcí a stravování
- Pokročilý marketing pro kulinářský průmysl
- Metody výzkumu
- Potravinářské podnikání a zahájení podnikání
- Mezinárodní kuchyně
- francouzsky nebo německy
Konzultační projekt nebo formulace podnikatelského plánu:
- Tento projekt vám dává flexibilitu, kterou lze dokončit na akademické půdě, během stáže nebo z vašeho domova.