Master in Vodní potravinářská výroba - Bezpečnost a kvalita (AQFood)
Norwegian University of Life Sciences NMBU
Klíčová informace
Umístění kampusu
As, Norsko
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
2 years
Tempo
Plný úvazek
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
* žádné školné. Nicméně, většina studentů musí zaplatit malý semestrální poplatek.
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Společnost AQFood se zaměřuje na výrobu vodních potravin v celém výrobním a potravinářském řetězci a propojuje primární produkci včetně akvakultury a volně žijících úlovků se zpracováním a distribucí spotřebitelům z hlediska kvality a bezpečnosti.
Na co můžete tuto kvalifikaci použít?
Zvýšená poptávka po vodním jídle na světě vyžaduje vysoce kvalifikované kandidáty v celém potravinovém řetězci. Rostoucí vodní potravinářský průmysl se stále více integruje, což znamená, že jednotlivé společnosti pokrývají několik částí celého hodnotového řetězce.
Co se naučíte?
Program vám poskytuje globální poznatky o výrobě vodních potravin. Dozvíte se o celém hodnotovém řetězci pro vodní potraviny, z rybářství a akvakultury během zpracování, distribuce, dokud produkt nedosáhne spotřebitele. Program se zaměřuje na bezpečnost a kvalitu, od moře až po stůl.
O
Jedná se o dvoustupňový magisterský program včetně mobility, který nabízí konsorcium pěti předních univerzit v severských zemích. Začínáte s prvním ročníkem na jedné univerzitě a vezmete druhý rok na jiné univerzitě konsorcia. První semestr (30 ECTS) je stejný pro všechny, které jsou v podstatě uvedeny jako e-learning, zaměřené na celý vodní hodnotový řetězec. AQFood nabízí po tomto studiu tři studie, Aquatic Production od prvního ročníku v NMBU, Přírodních zdrojích (první rok na NTNU) a Průmyslové produkce (první rok na DTU). Druhý ročník se používá pro specializaci a otevření několika možností. Po studiu průmyslové produkce na DTU v prvním roce můžete například pokračovat ve vývoji produktů v NMBU během druhého roku.
Produkce vodních potravin - Bezpečnost a kvalita (AQFood) je dvojitý magisterský program včetně mobility, který nabízí konsorcium pěti předních univerzit v severských zemích:
- Technická univerzita Dánska (DTU)
- Norská univerzita vědy a techniky (NTNU)
- Švédská zemědělská věda (SLU)
- Islandská univerzita (UoI)
- Norská univerzita pro vědu o životě (NMBU)
Začnete s prvním ročníkem na jedné univerzitě a ve druhém ročníku na další univerzitní univerzitní konsorcium. První semestr (30 ECTS) je stejný pro všechny, které jsou v podstatě dány jako e-learning se zaměřením na celý vodní hodnotový řetězec.
Povinné předměty
- Primární výroba (akvakultura
- zpracovává se
- Bezpečnost
- Řízení dodavatelského řetězce, inovace, udržitelnost
Studovat stopy
- Aquatic Production (první ročník na NMBU)
- Přírodní zdroje (první rok na NTNU)
- Průmyslová výroba (první rok na DTU)
Proč studovat?
- Poptávka po vodních potravinách na celém světě roste, což vede ke zvýšené potřebě vysoce kvalifikovaných kandidátů v celém vodním potravinovém řetězci.
- Rostoucí vodní potravinářský průmysl se stává stále více integrovaným a jednotlivé společnosti se obtěžují většími částmi celého hodnotového řetězce.
- Tento program je přizpůsoben tomuto vývoji a poskytuje znalosti o celém řetězci s důležitými interakcemi.
Co se dozvím?
Získáte znalosti o celém hodnotovém řetězci pro vodní potraviny z rybářství a akvakultury během zpracování, distribuce, dokud produkt nedosáhne spotřebitele se zaměřením na bezpečnost a kvalitu, od moře k stolu. To vám poskytne základ, potřebný pro globální porozumění výrobě vodních potravin.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Mistři v udržitelné produkci a využití mořských biologických zdrojů
- Bodø, Norsko
Master in Aquaculture and Fisheries
- Faro, Portugalsko
Master of Science v akvakultuře
- Ghent, Belgie