Master in Food Science and Technology
Lebanese International University
Klíčová informace
Umístění kampusu
Jazyky
Vyžádejte si informace
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
1 - 2 rok
Tempo
Plný úvazek
Školné
USD 180 / per credit *
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
* na úvěr
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Master in Food Science and Technology
Program zahrnuje následující kurzy:
Fyzikálně aspekt potravin
Vysvětlení fyzikálních a chemických interakcí mezi různými složkami jsou výsledkem zušlechťovacích operací často vedou k fyzickými, smyslovými a nutriční změny v potravinách. Kombinace důležité informace o zpracování a kvality potravin. Tento kurz popisuje účinky různých zpracovatelských technologií na změny kvality různých hlavních jídel komplexním způsobem
Advanced Food Engineering
Diskutujte o modelování, návrh a simulaci nejdůležitějších potravinářských postupů především pro přenos tepla a hmoty procesů. Toto je děláno tím, že vysvětlí základní techniky a ekonomie vztahy, odborné literatury a údajů z fyzických a transportních vlastností potravin.
PRÁCE
In-hloubka výzkumu provedeného provádí pod dohledem studenta poradce. To zahrnuje školení a cvičení experimentální techniky, experimentální design, běžící experimenty, shromažďování a analýze údajů a přípravy, psaní a odevzdání diplomové práce.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Magistr v agroekologii a regenerativních potravinových systémech
- Valle de Bravo, Mexiko