13 Magistr Programy v Zahradní a krajinná architektura v Spojené státy americké for 2024

Magistr Programy v Zahradní a krajinná architektura v Spojené státy americké for 2024Filter
    • San Francisco, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    4 semestry

    Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    • Fargo, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    5 let

    Na kampusu

    Angličtina

    NDSU nabízí 5letý akreditovaný LAAB, první profesionální studijní program Master of Landscape Architecture sídlící především ve dvou krásně zrenovovaných historických průmyslových budovách v centru města Fargo, které se ukázalo jako vzrušující městská čtvrť zaměřená na studenty. Většina studentů, kteří vstupují do postgraduálního programu krajinářské architektury, pochází přímo z předprofesního bakalářského programu environmentálního designu NDSU. Učební plán zahrnuje exkurze do měst po celé zemi a je podporován profesionálně obsazenou dřevárnou, laboratořemi digitálních médií, laserovými řezačkami a 3D tiskem pro tvorbu modelů. Důraz je kladen na tradiční i digitální média. Nabízí se volitelný semestr v zahraničí a zahraniční studijní cesty během léta.

    • Los Angeles, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    3 let

    Na kampusu

    Angličtina

    SCI-Arc 's M.Arch 1 je tříletý sedmiletý profesionální program Master of Architecture. Jádro programu zahrnuje architektonické experimentování a učení prostřednictvím tvorby.

    • Arlington, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    18 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    Magisterský program krajinářské architektury posouvá návrhy a plánovací řešení pro odolnost vůči životnímu prostředí, tvorbu měst a kvalitu života.Prostřednictvím interdisciplinární výuky, výzkumu a zapojení komunity bude program podporovat špičkový design a plánování využitím našeho jedinečného místa v přenosném městském laboratorním prostředí (DFW).

    • San Francisco, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    6 semestry

    Dálkové studium, Na kampusu

    Angličtina

    • Los Angeles, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Program SCI-Arc je M.Arch 2 je dva roky, pět-termín, profesionální mistr programu architektury. Cílem je přehodnocení architektury; je speciálně navržen tak, aby vycházela a přehodnotit poznatky získané z předchozího bakalářský titul v oboru.

    • Los Angeles, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Master of Science in Synthetic Landscapes je jednoletý, tříletý program zaměřený na prohlubování znalostí a rozvoj odborných znalostí v navrhování komplexních krajin pro 21. století.

    • Conway, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Program Conway je živý mix vyučování, aplikovaný studiové práci, studentů a návštěvníků prezentace, práce v terénu, kontrol na místě, a neformálních diskusí v kolektivním kuchyni.

    • Manhattan, Spojené státy americké

    Angličtina

    Připravujeme absolventy, aby byli lídry v oblasti krajinné architektury integrací učení studentů s výzkumem fakulty a tvůrčími aktivitami a spoluprací s partnery v komunitách a jiných oborech. Prostřednictvím těchto aktivit významně rozvíjíme disciplínu krajinářské architektury. Spojujeme naše chápání ekologických a společenských potřeb, abychom mohli navrhovat, plánovat a spravovat rozhraní mezi lidmi a přírodou a utvářet prostředí způsobem, který bude přínosem jak prostřednictvím kritického myšlení, procesů návrhu a implementace. Zaměřujeme se na přípravu na profesionální praxi a jsme vysoce kvalifikovaní, pilní a vášniví lidé oddaní a spolupracující ve vertikálně integrovaných studiích, která jsou kolaborativní a energická.

    • South Los Angeles, Spojené státy americké

    Angličtina

    Krajiny jsou dynamickou syntézou přírodních systémů, sociokulturních sil a fyzického materiálu konstruovaného světa. Absolventský program krajinářské architektury + urbanismu využívá komplexní regionální geografii jižní Kalifornie jako svou primární laboratoř ke generování a testování reakcí na nejnaléhavější výzvy životního prostředí planety, včetně výrazných dopadů změny klimatu, rychlé urbanizace, sociální a environmentální nespravedlnosti a rozhraní přírody a technologie.

    • Online USA

    Na kampusu

    Angličtina

    Master of Architecture je první profesionální titul akreditovaný Národní architektonickou akreditační radou (NAAB), který připravuje studenty na získání licence za pouhé 2 roky. Náš inovativní přístup ke vzdělávání integruje probíhající praxi designu v reálném světě s tradičním výukou ve třídě.

    • Muncie, Spojené státy americké

    Angličtina

    Náš interdisciplinární, praktický magisterský program v oboru krajinářské architektury vás připraví na vzrušující plánování kariéry na vyžádání a návrh venkovních prostor a krajin. Dozvíte se v rámci rozmanité a podpůrné komunity zaměřené na design, kulturní krajinu a otázky životního prostředí. Při práci na svém titulu očekávejte malé třídy, osobní výuku a globální cestovní příležitosti.

    • Providence, Spojené státy americké

    Angličtina

    Jako jediná umělecká a designová škola se sídlem v USA s akreditovaným studijním programem Master of Landscape Architecture nabízí RISD výjimečnou příležitost studovat obor v rámci komunity tvůrců působících v široké škále mediálních a kritických postupů. Studenti a učitelé katedry zaujmou jedinečný přístup, který propojuje intuitivní a analytické myšlení, podporuje praktický výzkum materiálových praktik a zkoumá možnosti mezioborových experimentů. S hlubokým důrazem na postupy kritické tvorby používají a hybridizují řadu metod napříč uměleckými a designovými praktikami. V reakci na sociální, kulturní a ekologické výzvy 21. století se kandidáti MLA učí modely výzkumu a praxe, které odrážejí závazek k lidskosti a životnímu prostředí. V celém programu studenti prozkoumají, jak může design řešit krajiny ovlivněné změnou klimatu, urbanizací a zhoršováním životního prostředí, jakož i zlepšit sociální rovnost a přístup veřejnosti k otevřenému prostoru a zdrojům. V úzké spolupráci s fakultou získávají studenti dovednosti v oblasti designu a kritického myšlení potřebné k řešení těchto složitých problémů pomocí řešení založených na akcích na místě a v materiálovém měřítku.