12 Magistr Programy v Urbanismus v Spojené státy americké for 2024

Magistr Programy v Urbanismus v Spojené státy americké for 2024Filter
    • Chicago, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    30 hodin

    Na kampusu

    Angličtina

    Illinois Tech's Master of Engineering in Urban Systems Engineering program připravuje studenty na navrhování a údržbu udržitelných měst zítřka. Potřeba odolných měst je větší než kdy jindy, přičemž se předpokládá, že více než dvě třetiny světové populace budou do roku 2050 žít v městských oblastech a globální městská města budou čelit nesčetným výzvám při řízení svých dopravních, energetických, vodních a odpadových systémů. Inženýři a urbanisté ve veřejném i soukromém sektoru musí k městům přistupovat jako k integrovanému systému subsystémů pro efektivní řízení a optimalizaci zdrojů.

    • Conway, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Program Conway je živý mix vyučování, aplikovaný studiové práci, studentů a návštěvníků prezentace, práce v terénu, kontrol na místě, a neformálních diskusí v kolektivním kuchyni.

    • New York, Spojené státy americké

    Na kampusu

    Angličtina

    • Charlottesville, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    18 měsíce

    Na kampusu

    Angličtina

    V tomto kritickém okamžiku naší historie Urban Design na UVA School of Architecture spojuje multidisciplinární odborné znalosti k řešení složitých prostorových výzev prostřednictvím radikálních konceptů a uzákoní naši společnou schopnost představit si spravedlivější, obyvatelnější a působivější města pro naši budoucnost.

    • Charlotte, Spojené státy americké

    Angličtina

    Program Master of Arts in Urban Christian Ministries je pod vedením Dr. Jamese Logana. Jedná se o šedesát čtyři (64) semestrální kreditní hodinu Master of Arts v programu Urban Christian Ministries. Tento program poskytuje studentovi důkladné studium zahrnující práci v kurzu, výzkum, cvičení, stáž a diplomovou práci. Vzdělávacím cílem programu MAUCM je profesionální zaměstnávání sborů, zakládání sborů nebo pokračování v dalším vzdělávání, a to buď pro magisterský titul v božství, nebo pro další pokročilý seminární titul.

    • Philadelphia, Spojené státy americké

    Na kampusu

    Angličtina

    Ziskový sektor přijal data a analytiku, aby zvýšil efektivitu a zvýšil výsledek. Další v řadě jsou vládní a neziskové sektory. Master of Urban Spatial Analytics je jednoroční postgraduální program, který učí studenty, jak využívat prostorovou analýzu a datovou vědu k řešení nejnaléhavějších hádanek veřejné politiky a plánování města naší doby.

    • South Los Angeles, Spojené státy americké

    Angličtina

    Krajiny jsou dynamickou syntézou přírodních systémů, sociokulturních sil a fyzického materiálu konstruovaného světa. Absolventský program krajinářské architektury + urbanismu využívá komplexní regionální geografii jižní Kalifornie jako svou primární laboratoř ke generování a testování reakcí na nejnaléhavější výzvy životního prostředí planety, včetně výrazných dopadů změny klimatu, rychlé urbanizace, sociální a environmentální nespravedlnosti a rozhraní přírody a technologie.

    • Notre Dame, Spojené státy americké

    Angličtina

    Postgraduální programy architektury a městského designu na Notre Dame School of Architecture podporují vybudovaná prostředí, která jsou odolná, užitečná a krásná a která podporují silné komunity. Škola usiluje o školení designérů, vědců, ochránců přírody a obhájců zastavěného prostředí, kteří budou hrát vedoucí úlohu v jejich profesích a mohou své dovednosti a obhajobu přeložit do různých oborů a arén.

    • Denver, Spojené státy americké

    Angličtina

    Master of Urban Design (MUD) je intenzivní post-profesionální studijní program pro jednotlivce, kteří hledají kariéru v praxi městského designu, nebo pro současné profesionály v oblasti plánování a designu, kteří chtějí rozšířit a rozšířit svou stávající praxi o znalosti a odborné znalosti v oblasti městského designu.

    • Pomona, Spojené státy americké

    Angličtina

    Magisterský program v městském a regionálním plánování na Cal Poly byl založen v roce 1972 a je plně akreditován Americkou plánovací asociací. Je to jediný akreditovaný program v jižní Kalifornii, který nabízí většinu svých kurzů ve večerních hodinách. Program může být dokončen do dvou let, pokud je přijat na plný úvazek, nebo až do sedmi let na částečný úvazek. Kvalitu programu uznali národní akreditační týmy, ceny profesních organizací a poptávka zaměstnavatelů po našich studentech. V roce 2006 Planetizen hodnotil program v top 25 na národní úrovni, na 6. místě v zemi pro územní správu. Planetizen také hodnotil program jako nejrozmanitější v zemi.

    • Miami, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    3 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Master in Urban Design je tří (volitelný čtyř) semestrální program, 36 kreditů, který poskytuje studentům zkušenosti s designem zkoumající hlavní zásady pro budování regionů, měst a obcí. Program se řídí imperativy udržitelnosti a odolnosti a konceptualizuje města jako rozšíření ekologického transektu napříč přírodním a lidským stanovištěm a poskytuje studentům řadu zkušeností od venkovských po městské.

    • New York, Spojené státy americké

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    60-kredit Master of Science v designu a městské ekologie program radikálně reframes studia městských prostředí a designu přístupy k městům. Spojením urbanistického plánování, politiky, urbanismu, aktivismu a komunitní praxe získají studenti dovednosti a odborné znalosti potřebné k řešení současných městských problémů. V souladu s historickým závazkem společnosti The New School v oblasti životního prostředí a sociální spravedlnosti navrhují studenti a realizují strategické projekty, které přinesou transformační změny v městském prostředí v celosvětovém měřítku.