3 Magistr Programy v Aberdeen, Spojené království for 2024

Magistr Programy v Aberdeen, Spojené království for 2024Filter
    • Online

    Poloviční úvazek

    24 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    Online MSc Management and Finance je jedinečně navržena akademiky a odborníky z oboru, aby zajistili, že znalosti a schopnosti, které rozvinete, budou odpovídat nejžádanějším dovednostem do budoucna. Studujte naše flexibilní online magisterské programy odkudkoli na světě.

    • Online

    Poloviční úvazek

    24 měsíce

    Dálkové studium

    Angličtina

    Online MSc Finance je jedinečně navrženo akademiky a odborníky z oboru, aby zajistili, že znalosti a schopnosti, které rozvinete, odpovídají nejžádanějším dovednostem ve finančním sektoru. Studujte naše flexibilní online magisterské programy odkudkoli na světě.

    • Aberdeen, Spojené království

    Na kampusu

    Angličtina

    Tento program zahrnuje širokou škálu témat a využití půdy. Management ochrany, venkovské územní plánování, historie využití půdy a další. Faktory ovlivňující širší prostředí se neustále zvyšují a sahají od zemědělství a lesnictví po rekreaci, rozvoj měst a populační růst. Ty mají zase vedlejší účinky, jako je změna klimatu, nedostatek vody a potravin, úbytek biotopů a druhů a dopad nepůvodních druhů. Jednou z oblastí, kde se tyto faktory spojují, je oblast ochrany divoké zvěře a ochrany přírody, kde veřejné využívání krajiny interaguje s profesionálními správci půdy a může vést ke konfliktu. Tento program zahrnuje širokou škálu témat a využití půdy od managementu ochrany přes plánování a interpretaci využití venkova až po historii využití půdy. Přihlášky přijímají ti, kteří mají nebo nemají specificky související předchozí kvalifikaci - předchozí studenti zahrnovali absolventy historie, vzdělávání, řízení podniku a inženýrství, stejně jako biologických a přírodních věd. Mezi absolventy, kteří nemají vysokoškolské vzdělání, patřili studenti s významnými zkušenostmi v aspektech, jako je rozložení venkova, územní plánování a ekologie.