21 Magistr Programy v Falmouth, Spojené království for 2024

Magistr Programy v Falmouth, Spojené království for 2024Filter
    • Online

    Poloviční úvazek

    2 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Téměř 120 let výtvarné umění ve Falmouthu vyzývá studenty, aby vyvinuli praxi, která se zabývá nejnaléhavějšími problémy dneška a zítřka. Na tomto výtvarném umění MA se naučíte budovat udržitelnou praxi jako umělec a zároveň se orientovat v kontextu globálních ekonomických, politických, sociálních a ekologických změn. Budete mít příležitost spolupracovat a budovat sítě v globálním měřítku, to vše při využití flexibility online studia. Prostřednictvím vzájemného učení, mentoringu a hostujících přednášek s řadou odborných profesionálů vytvoříte výstavy, události a kurátorskou práci.

    • Online

    Poloviční úvazek

    2 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Rozvíjejte svůj jedinečný hlas a dovednosti a znalosti potřebné pro toto odvětví. Nasměrujte ducha radikální kreativity do své praxe, učte se od profesionálů, abyste zlepšili svou produkci obrazovky a výzkumné dovednosti v rychle se rozvíjející oblasti. Od scénářství, castingu a pitchingu až po řízení výroby, natáčení a střih, tento online magisterský titul ve filmové & televizi vám pomůže rozvíjet technické zdatnosti napříč předprodukcí a postprodukcí. Budete také vyzváni k inovacím; zpochybňování průmyslových tradic, konvencí a kreativních kánonů k vyřezání vlastního původního prostoru v tomto odvětví. Ať už pracujete v oboru, právě jste dokončili bakalářský titul nebo jste po změně kariéry a chcete zvýšit úroveň svých dovedností, pomůžeme vám přinést inovace a originalitu do zvolené specializace.

    • Online

    Poloviční úvazek

    2 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Rozvíjet radikální a kruhový přístup k navrhování průkopnického, udržitelně zaměřeného módního systému a zpochybnit stávající průmyslové postupy prostřednictvím etických, regenerativních a inkluzivních změn. Prostřednictvím tohoto online magisterského studia v oblasti udržitelné módy získáte znalosti a dovednosti pro navrhování průkopnické transformace potřebné k řešení složitých environmentálních, sociálních, kulturních a ekonomických výzev, kterým čelíme v celém módním systému. Připojením se ke globální komunitě informovaných, vizionářských a spolupracujících tvůrců změn navrhnete inovativní řešení globálních a místních výzev, které přinášejí zodpovědný, udržitelný a etický dopad na lidi a planetu. Podporem vědomého myšlení si představíte novou udržitelnou budoucnost, zpochybňujete účel designu, vyvíjíte odpovědné systémy a posoudíte dopad sociálních inovací v módních komunitách. Tento kurz Sustainable Fashion MA, který se liší od tradičního studia, je navržen tak, aby vám umožnil ovlivňovat budoucnost módy prostřednictvím vývoje pokročilých kreativních a systémových postupů myšlení, a navrhnout výsledky v mnoha formách, které ovlivní systémové změny.

    • Online

    Poloviční úvazek

    2 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Staňte se obchodním lídrem, silou pro změnu zevnitř, napříč moderním obchodním prostředí nebo zakladatelem udržitelného podniku, který dělá věci jinak. Objevte, zpochybněte a přehodnoťte obchodní postupy, které pomohou průmyslu snížit a zmírnit jeho environmentální, sociální a ekonomické dopady, uspokojit obchodní potřeby současnosti a zároveň chránit budoucnost. S využitím zavedených odborných znalostí a průmyslových spojení Cornwall Business School budete rozvíjet odborné znalosti, dovednosti a kompetence potřebné k vedení a inspirování změn postojů a chování, hledání nových řešení složitých problémů a přepracování obchodní praxe ve prospěch lidí a planety. S etickými úvahami, které jsou vlastní tomuto kurzu udržitelného podnikání, se objevíte s přesvědčivou sadou udržitelných, strategických dovedností a dovedností v oblasti řízení změn. Spolu s vylepšeným smyslem pro kreativní aplikaci v různých obchodních kontextech, budete vybaveni reagovat na klimatickou nouzi podporou stávajících podniků nebo vytvořením vlastního inovativního start-upu.

    • Online

    Poloviční úvazek

    2 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Vylepšete svou odbornou praxi prostřednictvím prohloubených znalostí teorie, designu a poskytování výuky a učení v moderních vzdělávacích kontextech na tomto dynamickém online magisterském kurzu. Kurz byl navržen tak, aby vám pomohl stát se sebevědomým vzdělávacím profesionálem se znalostmi, dovednostmi a sítěmi, které vám umožní inspirovat ostatní, inovovat vlastní praxi a vést vzdělávací rozvoj ve zvoleném kontextu. Využití znalostí, které získáte v každé fázi kurzu, vám konečný modul umožňuje aplikovat toto učení prostřednictvím autentického, osobního akčního výzkumného projektu založeného na praxi v oblasti, pro kterou jste vášniví.

    • Online

    Poloviční úvazek

    2 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Získejte dovednosti, nástroje a poznatky z oboru, abyste své projekty posunuli na vrchol hromady editora uvádějících do provozu a nechali svůj komediální scénář zeleně osvětlit. Vyslechejte velké myšlenky jako sex, politika, náboženství a rodina prostřednictvím komedie. Nebo jen napište show, která je nestydatě hloupá! V současné době existuje spousta příležitostí a velká potřeba nových spisovatelů komedie. Kdo ví; můžete se vidět na cestě k BAFTA, Oscarům nebo Zlatým glóbusům s příštím Fleabag, VEEP, Modern Family nebo Father Ted. Během tohoto kurzu psaní komedie získáte tipy na psaní a mistrovské kurzy kariérového poradenství od těch nejlepších v oboru. Mezi hosty patřili hrdinové komedie French & Saunders, Emmy a spisovatel komedie oceněný BAFTA Simon Blackwell, rozhlas 4 komediální komisař Sioned Wiliam a bývalá šéfka BBC a Sky komedie, Lucy Lumsden. Tento online MA byl vyvinut oceněným komediálním producentem a výkonným producentem Simonem Nichollsem. Simon má 20 let zkušeností s komediálním průmyslem, vývojem a prodejem komedií ve Velké Británii a USA.

    • Penryn, Spojené království
    • Online

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Ať už v současné době studujete na počítačový titul, jste v raných fázích své kariéry nebo se chcete znovu trénovat v této vzrušující oblasti, tento kurz vám pomůže stát se sebevědomým herním programátorem, který může poskytnout přesvědčivé herní zážitky. Naučte se technické, kreativní a profesionální dovednosti od zkušených vývojářů her a předních světových vědců, v prostředí studia, které odráží toto odvětví. Naše oceněné studio Games Academy je zralé pro spolupráci a inovace. Učíte se od zkušených odborníků na hry a při práci s umělci a designéry ve studiovém prostředí budete experimentovat s nejmodernějšími technologiemi a technikami programování her. Budete také těžit z našich průmyslových spojení a poznatků; několik našich absolventů zaznamenalo velký úspěch s UK Games Fund a založilo vlastní nezávislé herní studia, prostřednictvím kariérní podpory naší služby zaměstnatelnosti RealWorks.

    • Falmouth, Spojené království

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Spolupracujte ruku v ruce s partnery světové úrovně Gorton Studio a Millennium FX, budete na špici protetiky, posouvání hranic a získávání zkušeností z oboru od prvního dne. Budete rozvíjet a zdokonalovat své dovednosti v technikách, jako je výroba forem, sochařství, lití života a 3D tisk, spolu se speciálními efekty make-up a gore, a zároveň rozvíjet kreativní portfolio a síť kontaktů.

    • Falmouth, Spojené království

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Ponořte se do literárního světa jako součást živé komunity spoluautorů a hostujících řečníků. Na tomto kurzu profesionálního psaní se naučíte vytvářet beletrii, scénář a literaturu faktu, stejně jako funkce časopisů a marketingové kopie pro řadu konkurenčních a rychle se rozvíjejících průmyslových odvětví. Naučíte se od aktivních profesionálů a rozvíjíte dovednosti, jako je psaní žánrů, narativní struktura, výzkum a sebepropagace. Po absolvování portfolia a dokonalého pracovního stylu budete připraveni čelit odvětví čelně.

    • Penryn, Spojené království
    • Online

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Jste připraveni utvářet budoucnost hudebního průmyslu? Ve spolupráci s akademiky z Akademie hudebních & divadelních umění a Cornwall Business School prozkoumáte nové hudební obchodní modely a praxi orientovanou na budoucnost. Od marketingu a publikování až po řízení projektů, budete rozvíjet dovednosti a odborné znalosti pro udržitelnou práci v oboru. Se sídlem v našich účelových zařízeních - které zahrnují prostor pro koncerty, nahrávání, zkoušky a podnikání - budete ponořeni do centra kreativity a spolupráce. Budete mít příležitost rozvíjet projekty s tvůrci videa, fotografy, módní návrháři, grafické návrhy, tanečníci a choreografové z celé univerzity.

    • Falmouth, Spojené království

    Plný úvazek, Poloviční úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Jádrem této ilustrace MA je zkoumání autorství a vyprávění příběhů. Naučíte se vidět svou práci jako vyvíjející se praxi, když zpochybňujete a přehodnocujete svou osobní vizi a hlas pomocí zkušených odborníků. Prostřednictvím praktických workshopů budete rozvíjet dovednosti, jako je sítotisk, kreativní psaní a knihařství, při práci na dlouhodobějších projektech ve vašem výběru médií. Při podnikatelském přístupu budete rozvíjet svou odbornou praxi a zvážit odbytiště pro vaši práci.

    • Penryn, Spojené království
    • Online

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina

    Jste nadšení pro hry a chcete je vylepšit? Připojte se k tomuto mistrovi herního designu a prozkoumejte, co dělá hru poutavou a smysluplnou. Tento magisterský kurz Game Design, který pracuje ve studiovém prostředí, pokrývá specializované oblasti vyprávění a designu, aby odhalil nové obzory her. S pomocí bývalých mentorů získáte nástroje, které potřebujete pro kariéru ve hrách a médiích. Ve spolupráci s dalšími talentovanými milovníky her oživíte své vlastní nápady v AAA, nezávislých nebo deskových hrách.

    • Online

    Poloviční úvazek

    2 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Na tomto online marketingu a digitálních komunikacích MA se naučíte nejen reagovat na měnící se digitální prostředí, ale používat nové technologie k inovacím a vedení marketingových transformací pro mezinárodní publikum. Ponoříte se do neustále se vyvíjejícího prostředí marketingu a digitální komunikace a vytvoříte komplexní pracovní znalosti marketingové a brandingové strategie. Naučíte se, jak rozpoznat a přizpůsobit se požadavkům perspektiv vedených klientů a agentuře. To zahrnuje pochopení návratnosti investic, odpovědnost a budoucí plánování, stejně jako to, jak používat marketingové poznatky založené na datech v profesionálním, etickém a regulovaném procesu.

    • Online

    Poloviční úvazek

    2 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Na tomto online Indieu Game Development MA, budete vytvářet živé a poutavé zážitky pro hráče. Analyzovat principy tvůrčího procesu, od nápadů a designu až po dodání a šíření. Integrujte designové nástroje, programovací jazyky, herní enginy, stejně jako specializovaný middleware a frameworky do své praxe vývoje her. Prozkoumejte obchodní modely používané nezávislými herními studii a zjistěte, jak byste si mohli založit vlastní. A pokud již máte podnikatelský nápad, dejte ho ze země s pomocí mentora.

    • Online

    Poloviční úvazek

    2 let

    Dálkové studium

    Angličtina

    Využijte metody výzkumu interakce člověk-počítač k vyhodnocení potřeb uživatele a ke zlepšení zkušeností, které pro ně vytvoříte. Připojte se k našemu magisterskému kurzu UX Design a získejte praktické dovednosti v tom, jak hodnotit artefakty a vývojové procesy průběžně a iterativním způsobem. Zjistěte, jak lze design zaměřený na uživatele použít v oblastech, jako je internet věcí, kreativní aplikace, muzejní instalace, vzdělávací technologie a pohlcující podnikání.