105 Magistr Programy v Turecko for 2024

Magistr Programy v Turecko for 2024Filter
    • Rotterdam, Nizozemsko
    • Bilbao, Španělsko
    • + 5 more

    Plný úvazek

    2 let

    Smíšené, Na kampusu

    Angličtina

    Voláme budoucí městské myslitele, kteří jsou zvědaví a zajímají se o to, jak můžeme oživit postindustriální města! Tento vzrušující a jedinečný magisterský program chce vytvořit vzdělávací zkušenost, která uznává a kriticky reaguje na otázky měst v různých formách a fázích postindustriální transformace a vzdělává další generaci odborníků s dovednostmi a znalostmi 21. století potřebnými k řešení výzev a příležitostí měst v transformaci a nadrozmanitých společnostech. Je to ideální program pro profesionály zapojené do návrhu, plánování, řízení nebo hodnocení města, kteří se chtějí připojit k živé znalostní a inovační komunitě, která se zavázala k přehodnocení udržitelnější městské budoucnosti. RePic podporuje transformační způsoby výuky, výzkumu a učení - reaguje na specifické výzvy a charakteristiky postindustriálních měst.

    • Başakşehir, Turecko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    • Nice, Francie
    • Istanbul, Turecko
    • + 1 more

    Plný úvazek

    1 rok

    Na kampusu

    Angličtina, Francouzština

    V Nice, Tunisku a Istanbulu se koná jednoletý program „Středomořská studia“ magisterského studia pokročilých evropských a mezinárodních studií - dvojjazyčný (anglický / francouzský).

    • Caserta, Itálie
    • Istanbul, Turecko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    V rámci dvouletého studijního oboru „Architecture_Interior Design and for Autonomy“ v angličtině, magisterského studia ve třídě LM-4 Architektura a stavební inženýrství-architektura, vstoupila katedra architektury a průmyslového designu „Luigi Vanvitelli“ (DADI) do dvou mezinárodních dohod o zřízení dvou dvojitých titulů, jednoho v roce 2015 a druhého v roce 2016.

    • Istanbul, Turecko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Turecký zdravotnický sektor si klade za cíl chránit své obyvatele před finanční zátěží zdravotních výdajů a reagovat na jejich očekávání od tohoto odvětví. S ohledem na tyto cíle dochází v tomto odvětví k mnoha změnám, zejména v oblastech poskytování a financování zdravotnických služeb.

    • Istanbul, Turecko

    Plný úvazek

    4 semestry

    Na kampusu

    Angličtina

    Program MA v mezinárodních vztazích poskytuje přísný přístup ke studiu globálních záležitostí se zvláštním důrazem na bezpečnost a regionální studia. Od studentů se očekává, že budou rozvíjet vědecké poznatky, teoretické perspektivy a metodologické dovednosti potřebné pro provádění výzkumu a výuky ve svém oboru.

    • Izmir, Turecko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Nedávná celosvětová finanční krize značně změnila finanční krajinu a zároveň usnadnit cestu ke zpochybňování současných poznatků, kdy finanční trhy a hráči pracovat a spolehnout. Zvýšení rozmanitosti a složitost nových finančních nástrojů nezbytně vyžaduje přepracovaný program, vybavený s nejnovějšími technikami a znalostí, které si klade za cíl splnit požadavky této nové éře.

    • Istanbul, Turecko

    Plný úvazek

    Na kampusu

    Angličtina

    Tento kurz je navržen tak, aby každý student základní znalosti o cestovním ruchu, včetně cestovního ruchu organizací, činnosti související a odvětví služeb, cestovatel chování, plánování cestovního ruchu, cestovního ruchu výzkum a marketingu.

    • Diyarbakır, Turecko

    Osnovy absolventských kurzů jsou určeny k výcviku studentů, kteří jsou vybaveni dostatečnými a platnými znalostmi v oblasti zahradnických věd (vinařství, ovocnářství, pěstování zeleniny a okrasné rostliny).

    • Istanbul, Turecko

    Na kampusu

    Turečtina

    Hlavním účelem tohoto programu je vyškolit vědce v oblasti dat, kteří mohou pomocí příležitostí, které nabízí technologie, učinit všechny druhy informací shromážděných v oblasti biologie a zdraví užitečnými a užitečnými v oblasti biologie a zdraví. Bude zajištěno, že teoretické znalosti a technologické nástroje vyrobené ze základních věd budou rychleji uvedeny do praxe a budou přínosem pro lidské zdraví.

    • Izmir, Turecko

    Na kampusu

    Turečtina

    Cílem absolventského programu katedry astronomie a kosmických věd je vychovat moderní vědce, kteří se specializují na různá podoblasti v oblasti astronomie a kosmických věd; může získávat nové informace pomocí svých akumulací v oblasti základní matematiky, fyziky a astronomie a vesmírných věd; umí vytvořit nové téma a studijní obor a držet krok s aktuálními novinkami v oblasti vědy a technologií;

    • Istanbul, Turecko

    Na kampusu

    Turečtina

    Tento program si klade za cíl zvýšit schopnost studentů z mezinárodních vztahů nebo jiných oborů analyzovat vývoj na systémové, globální, národní, místní a individuální úrovni a vytvářet předpovědi do budoucna. Díky kurzům zaměřeným na historii, sociologii, právo, ekonomiku, politiku a region se studentům také nabízí možnost rozvíjet se podle svých zvláštních zájmů a cílů.

    • Aydın, Turecko

    Na kampusu

    Turečtina

    Našim cílem je provádět výzkum a vzdělávání na pokročilé úrovni, vytvářet publikace ve známých časopisech a poskytovat poradenství průmyslu v technických oborech; ...

    • Nevşehir, Turecko

    Na kampusu

    Turečtina

    Katedra sociologie Univerzity umění a vědy na univerzitě v Nevşehiru byla založena v roce 2007. Je to první katedra sociologie mezi univerzitami, které byly vybudovány po roce 2003. Význam a funkce sociologie nepocházejí z jediné základní vědy. Kvůli realitám, jako je globalismus a teror, které mění tvář světa, se sociologie stala důležitější.

    • Iğdır, Turecko

    Na kampusu

    Turečtina

    Magisterský program v oddělení elektrotechniky a elektroniky si klade za cíl vzdělávat elektrotechniky a elektroniky s nejvyššími znalostmi a dovednostmi v souvisejících oblastech elektrotechniky a elektroniky požadovaných akademickými, průmyslovými a výzkumnými / vývojovými nadacemi pro ekonomický rozvoj. Absolventi programu mohou uplatnit své uplatnění na akademické půdě nebo v průmyslu.