3 Magistr Programy v Technologie v Rusko for 2024

Magistr Programy v Technologie v Rusko for 2024Filter
    • Saint Petersburg, Rusko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Studenti jsou školeni k výzkumu a vývoji v oblasti laserových a optických systémů. Jsou uvedeny dovednosti pro provádění výzkumu v oblasti informačních komunikací a pro vývoj pokročilých optických komunikačních systémů. Praktické dovednosti se získají během výzkumných prací.

    • Saint Petersburg, Rusko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Vynikající vlastností tohoto programu je přehled moderních materiálů a pokročilých výrobních technologií. Program se zaměřuje na shromažďování praktických dovedností v oblasti materiálových věd a inženýrství, na obohacení předchozích dovedností pomocí jedinečného vybavení a moderních analytických metod. Do vzdělávacího procesu budou zapojeni nejlepší lektoři SPbPU . Naši studenti budou mít příležitost absolvovat praxi na různých univerzitách a průmyslových laboratořích.

    • Rostov-on-Don, Rusko

    Plný úvazek

    2 let

    Na kampusu

    Angličtina

    Kurzy nabízené v magisterském programu pokrývají širokou škálu oblastí. Student získá dovednosti, které může uplatnit v budoucí kariéře ve vědě nebo průmyslu. Získáte základní dovednosti matematického modelování a používání softwaru v kvalitativním výzkumu, které mohou v budoucnu aplikovat na problémy reálného světa. Moderní metody analýzy dat a rozhodování vyžadují nástroje z oblasti pravděpodobnosti, statistiky, optimalizace, strojového učení, vědeckých výpočtů. Program tyto nástroje představí přístupným způsobem prostřednictvím četných příkladů.