$close

Filtry

Zobrazit výsledky

Magisterské studium Technologie potravin Tchaj-wan - Zde naleznete magisterské studium

Mistři odkazuje na dokončení v magisterském studijním programu, který připravuje studenty prohloubit své znalosti v určité záležitosti nebo rozvíjet svou kariéru. Většina mistrů jsou poskytovány ze strany státních nebo veřejných vysokých škol.Programy potravinářské vědy nabízejí indersciplinary přístup ke studiu potravin a zaměřuje se na neustálé zlepšování… Čtěte více

Mistři odkazuje na dokončení v magisterském studijním programu, který připravuje studenty prohloubit své znalosti v určité záležitosti nebo rozvíjet svou kariéru. Většina mistrů jsou poskytovány ze strany státních nebo veřejných vysokých škol.

Programy potravinářské vědy nabízejí indersciplinary přístup ke studiu potravin a zaměřuje se na neustálé zlepšování kvality potravin. Potraviny vědy a techniky, které patří: produkty živočišné potraviny, rostlin potravin, zpracování potravin a kvality, analýza potravin, potravinářské obaly, potravinářské vývoj produktů.

Tchaj-wan, oficiálně Republika Číny, je stát ve východní Asii a první ústavní republikou v Asii. Tchaj-wan má několik dobrých univerzit, z nichž mnohé mají výměnných dohod se zahraničními univerzitami, a to jsou dobrý způsob, jak poznat život na Tchaj-wanu.

Magisterské studium Technologie potravin Tchaj-wan. Veškeré informace o magisterském studiu Technologie potravin v Tchaj-wan. Kontaktujte školu zde!

Méně
Další informace o studiu Tchaj-wan
$format_list_bulleted Filtry
Seřadit podle:
  • Oblíbené Nejnovější Název
  • Oblíbené
  • Nejnovější
  • Název
Central Taiwan University Of Science And Technology
Tchaj-pej, Tchaj-wan

Absolventský program potravinářské vědy a technologie na Central Taiwan University Of Science And Technology nabízí studijní program vedoucí k magisterskému titulu. Máme silno ... +

Absolventský program potravinářské vědy a technologie na Central Taiwan University Of Science And Technology nabízí studijní program vedoucí k magisterskému titulu. Máme silnou tradici v několika oblastech výzkumu, včetně chemie a analýzy potravin, mikrobiologie potravin, pekařství, mléčných a fermentovaných produktů, senzorického hodnocení, fermentačního inženýrství, potravinářské biotechnologie a výzkumu a vývoje funkčních potravin a čínské medicíny. Magisterský program vyžaduje 30 semestrálních hodin kurzu včetně diplomové práce založené na výzkumu pro studenty MS. Postaven v roce 2006, absolventský program Katedry potravinářské vědy a technologie má nejmodernější zařízení s dobře vybavenými výzkumnými a výukovými laboratořemi (Chemie a analýza potravin, Potravinová mikrobiologie, Senzorické hodnocení, Spektrofotometr, Chromatografická místnost a místnost pro buněčnou kulturu), pilotní závody pro pekárnu, čínskou kuchyni a stravovací služby a kanceláře fakult a zaměstnanců. Program je navržen tak, aby připravil jednotlivce na technicky založené kariéry v potravinářském průmyslu. Specifické pracovní situace zahrnují základní výzkum, vývoj produktů, procesní inženýrství, technický prodej a zajišťování kvality. -
Magistr
čínština
Kampus