$close

Filtry

Zobrazit výsledky

Magisterské studium Technologie potravin v Rusko - Jekatěrinburg - Zde naleznete magisterské studium Technologie potravin v Rusko - Jekatěrinburg

Mistři je první úroveň absolventa kurzu a lze je získat poté, co obdrží bakalářský titul. Vydělávat pány obvykle vyžaduje dva roky na plný úvazek studie, která činí 36 až 54 kreditů semestr.  Programy potravinářské vědy nabízejí indersciplinary přístup ke studiu potravin a zaměřuje se na neustálé zlepšování kvality potravin. Potraviny vědy a techniky, kt… Čtěte více

Mistři je první úroveň absolventa kurzu a lze je získat poté, co obdrží bakalářský titul. Vydělávat pány obvykle vyžaduje dva roky na plný úvazek studie, která činí 36 až 54 kreditů semestr.

Programy potravinářské vědy nabízejí indersciplinary přístup ke studiu potravin a zaměřuje se na neustálé zlepšování kvality potravin. Potraviny vědy a techniky, které patří: produkty živočišné potraviny, rostlin potravin, zpracování potravin a kvality, analýza potravin, potravinářské obaly, potravinářské vývoj produktů.

Rusko, nebo také oficiálně známá jako Ruská federace, je země v severní Eurasii. Vzdělávání v Rusku je poskytována převážně státem, a je regulována ministerstvem školství a vědy. V Rusku, to trvá asi 70% tréninkového času na kontaktní výuky s učitelem, zbytek 30% zátěže věnována nezávislé studie materiálu.

Jekatěrinburg obyčejně odkazoval se na jako Jekatěrinburg města je v Oblast Sverdlovsk Ruska a sedí na hranici Evropy a Asie. Město je kulturním a průmyslovým centrem s více než 1 milion obyvatel.

Magisterské studium Technologie potravin v Rusko - Jekatěrinburg - Veškeré informace o magisterském studiu Technologie potravin v Rusko - Jekatěrinburg Ušetřete čas a kontaktujte školu v Rusko - Jekatěrinburg zde!

Méně
Další informace o studiu v Rusku
$format_list_bulleted Filtry
Seřadit podle:
  • Oblíbené Nejnovější Název
  • Oblíbené
  • Nejnovější
  • Název
Ural Federal University
Jekatěrinburg, Rusko

Magisterský program v potravinářské biotechnologii si klade za cíl připravit kvalifikované odborníky v oblasti kontroly kvality výroby, vývoje produktů a inovací v potravinářs ... +

Magisterský program v potravinářské biotechnologii si klade za cíl připravit kvalifikované odborníky v oblasti kontroly kvality výroby, vývoje produktů a inovací v potravinářském a nápojovém průmyslu. Komplexní studijní program pokrývá různé aspekty studia mikroorganismů, buněčných kultur zvířat a rostlin, biologicky aktivních látek, procesů homeostázy a výživy člověka, principů genetického a metabolického inženýrství a technik pro stanovení účinků geneticky modifikovaných produktů na biologické objekty . -
Magistr
Denní studium
2 roky
Angličtina
01 Zář 2022
24 Pro 2021
Kombinace studia online a v kampusu
Kampus
Online forma