$close

Filtry

Zobrazit výsledky

Magisterské studium Technologie potravin v Rusko - Sverdlovská oblast - Zde naleznete magisterské studium Technologie potravin v Rusko - Sverdlovská oblast

Výhody Masters přesahovat zlepšit vaše potenciál výdělku. Mohou poskytnout vám osobní a profesní dovednosti urychlit váš vývoj. Jsou to také příležitost odlišit se od svých vrstevníků, mnoho z koho mají podobné úrovni a vysokoškolák kvalifikaci. Potravinářské vědy je obor aplikované vědy, který se zaměřuje na fyzickém make-up potravin a biologických vývoji, kt… Čtěte více

Výhody Masters přesahovat zlepšit vaše potenciál výdělku. Mohou poskytnout vám osobní a profesní dovednosti urychlit váš vývoj. Jsou to také příležitost odlišit se od svých vrstevníků, mnoho z koho mají podobné úrovni a vysokoškolák kvalifikaci.

Potravinářské vědy je obor aplikované vědy, který se zaměřuje na fyzickém make-up potravin a biologických vývoji, který se musí konat, aby potraviny, které mají být vyráběny. Studium potravinářské vědy mohou pomoci při vývoji zpracování potravin, jakož i bezpečné balení a distribuci potravin.

Ruska (rusky: Россия) je zdaleka největší země na světě, zahrnující více než jednu osminu Země 's obydlenou půdy. Bývalý Státní výbor pro vysoké školství v Rusku financovány 240 univerzit, akademií a ústavy, což Ruska pevné zemi studovat palců

Magisterské studium Technologie potravin v Rusko - Sverdlovská oblast - Veškeré informace o magisterském studiu Technologie potravin v Rusko - Sverdlovská oblast Ušetřete čas a kontaktujte školu v Rusko - Sverdlovská oblast zde!

Méně
Další informace o studiu v Rusku
$format_list_bulleted Filtry
Seřadit podle:
  • Oblíbené Nejnovější Název
  • Oblíbené
  • Nejnovější
  • Název
Ural Federal University
Jekatěrinburg, Rusko

Magisterský program v potravinářské biotechnologii si klade za cíl připravit kvalifikované odborníky v oblasti kontroly kvality výroby, vývoje produktů a inovací v potravinářs ... +

Magisterský program v potravinářské biotechnologii si klade za cíl připravit kvalifikované odborníky v oblasti kontroly kvality výroby, vývoje produktů a inovací v potravinářském a nápojovém průmyslu. Komplexní studijní program pokrývá různé aspekty studia mikroorganismů, buněčných kultur zvířat a rostlin, biologicky aktivních látek, procesů homeostázy a výživy člověka, principů genetického a metabolického inženýrství a technik pro stanovení účinků geneticky modifikovaných produktů na biologické objekty . -
Magistr
Denní studium
2 roky
Angličtina
01 Zář 2022
24 Pro 2021
Kombinace studia online a v kampusu
Kampus
Online forma