$close

Filtry

Zobrazit výsledky

Kombinované studium magisterské studium Technologie potravin v Rusko - Zde naleznete Kombinované studium magisterské studium Technologie potravin v Rusko

Mistři je první úroveň absolventa kurzu a lze je získat poté, co obdrží bakalářský titul. Vydělávat pány obvykle vyžaduje dva roky na plný úvazek studie, která činí 36 až 54 kreditů semestr.   Potravinářské vědy je obor aplikované vědy, který se zaměřuje na fyzickém make-up potravin a biologických vývoji, který se musí konat, aby potraviny, které mají b… Čtěte více

Mistři je první úroveň absolventa kurzu a lze je získat poté, co obdrží bakalářský titul. Vydělávat pány obvykle vyžaduje dva roky na plný úvazek studie, která činí 36 až 54 kreditů semestr.

Potravinářské vědy je obor aplikované vědy, který se zaměřuje na fyzickém make-up potravin a biologických vývoji, který se musí konat, aby potraviny, které mají být vyráběny. Studium potravinářské vědy mohou pomoci při vývoji zpracování potravin, jakož i bezpečné balení a distribuci potravin.

Ruska (rusky: Россия) je zdaleka největší země na světě, zahrnující více než jednu osminu Země 's obydlenou půdy. Bývalý Státní výbor pro vysoké školství v Rusku financovány 240 univerzit, akademií a ústavy, což Ruska pevné zemi studovat palců

Kombinované studium magisterské studium Technologie potravin v Rusko - Veškeré informace o Kombinované studium magisterském studiu Technologie potravin v Rusko. Ušetřete čas a kontaktujte školu zde!

Méně
Další informace o studiu v Rusku
$format_list_bulleted Filtry
Seřadit podle:
  • Oblíbené Nejnovější Název
  • Oblíbené
  • Nejnovější
  • Název
Siberian University Of Consumer Cooperation (Novosibirsk Institute Of Soviet Cooperative Trade)
Novosibirsk, Rusko

Oblast odborné činnosti absolventů: zpracování, zpracování a skladování potravinářských surovin ve stravovacích zařízeních; výroba polotovarů a produktů pro různé účely pro st ... +

Oblast odborné činnosti absolventů: zpracování, zpracování a skladování potravinářských surovin ve stravovacích zařízeních; výroba polotovarů a produktů pro různé účely pro stravovací zařízení; kontrola nad efektivním provozem stravovacích zařízení; kontrola kvality a bezpečnosti potravinářských výrobků. -
Magistr
Denní studium
Kombinované studium
24 - 27 měsíce
Ruština
Kampus