$close

Filtry

Zobrazit výsledky

Magisterské studium Technologie potravin Rusko - Zde naleznete magisterské studium

Mistři je první úroveň absolventa kurzu a lze je získat poté, co obdrží bakalářský titul. Vydělávat pány obvykle vyžaduje dva roky na plný úvazek studie, která činí 36 až 54 kreditů semestr.   Potravinářské vědy je obor aplikované vědy, který se zaměřuje na fyzickém make-up potravin a biologických vývoji, který se musí konat, aby potraviny, které mají b… Čtěte více

Mistři je první úroveň absolventa kurzu a lze je získat poté, co obdrží bakalářský titul. Vydělávat pány obvykle vyžaduje dva roky na plný úvazek studie, která činí 36 až 54 kreditů semestr.

Potravinářské vědy je obor aplikované vědy, který se zaměřuje na fyzickém make-up potravin a biologických vývoji, který se musí konat, aby potraviny, které mají být vyráběny. Studium potravinářské vědy mohou pomoci při vývoji zpracování potravin, jakož i bezpečné balení a distribuci potravin.

Ruska (rusky: Россия) je zdaleka největší země na světě, zahrnující více než jednu osminu Země 's obydlenou půdy. Bývalý Státní výbor pro vysoké školství v Rusku financovány 240 univerzit, akademií a ústavy, což Ruska pevné zemi studovat palců

Magisterské studium Technologie potravin Rusko. Veškeré informace o magisterském studiu Technologie potravin v Rusko. Kontaktujte školu zde!

Méně
Další informace o studiu v Rusku
$format_list_bulleted Filtry
Seřadit podle:
  • Oblíbené Nejnovější Název
  • Oblíbené
  • Nejnovější
  • Název
Ural Federal University
Jekatěrinburg, Rusko

Magisterský program v potravinářské biotechnologii si klade za cíl připravit kvalifikované odborníky v oblasti kontroly kvality výroby, vývoje produktů a inovací v potravinářs ... +

Magisterský program v potravinářské biotechnologii si klade za cíl připravit kvalifikované odborníky v oblasti kontroly kvality výroby, vývoje produktů a inovací v potravinářském a nápojovém průmyslu. Komplexní studijní program pokrývá různé aspekty studia mikroorganismů, buněčných kultur zvířat a rostlin, biologicky aktivních látek, procesů homeostázy a výživy člověka, principů genetického a metabolického inženýrství a technik pro stanovení účinků geneticky modifikovaných produktů na biologické objekty . -
Magistr
Denní studium
2 roky
Angličtina
01 Zář 2022
24 Pro 2021
Kombinace studia online a v kampusu
Kampus
Online forma
 
People's Friendship University Of Russia
Moskva, Rusko

Je těžké si představit lidstvo bez potravinářských výrobků, což je po obchodu se surovinami na druhém místě z hlediska ziskovosti. Úkolem moderního zemědělství je uspokojovat ... +

Je těžké si představit lidstvo bez potravinářských výrobků, což je po obchodu se surovinami na druhém místě z hlediska ziskovosti. Úkolem moderního zemědělství je uspokojovat neustále rostoucí potřeby světové populace po vysoce kvalitních potravinách. -
Magistr
Denní studium
Angličtina
Kampus
 
Moscow State University Of Food Production
Moskva, Rusko

Chcete vyvíjet nové funkční produkty? V procesu studia tímto směrem získáte potřebné znalosti o moderní technologii konzervovaných potravin, potravinových koncentrátů, výrobků ... +

Chcete vyvíjet nové funkční produkty? V procesu studia tímto směrem získáte potřebné znalosti o moderní technologii konzervovaných potravin, potravinových koncentrátů, výrobků pro kojence a funkční potraviny, aromatických a léčivých rostlin používaných v technologii těchto potravinářských výrobků. Základní znalosti v oblasti dehydratace rostlinných surovin v technologii dlouhodobých skladovacích produktů, stejně jako aplikace systému HACCP v technologii konzervovaných potravin, potravinových koncentrátů, kojeneckých a funkčních potravin. -
Magistr
Ruština
Kampus
 

Získejte stipendium v hodnotě až $ 10000

Objevte, jaké možnosti vám může nabídnout naše stipendium.
Siberian University Of Consumer Cooperation (Novosibirsk Institute Of Soviet Cooperative Trade)
Novosibirsk, Rusko

Oblast odborné činnosti absolventů: zpracování, zpracování a skladování potravinářských surovin ve stravovacích zařízeních; výroba polotovarů a produktů pro různé účely pro st ... +

Oblast odborné činnosti absolventů: zpracování, zpracování a skladování potravinářských surovin ve stravovacích zařízeních; výroba polotovarů a produktů pro různé účely pro stravovací zařízení; kontrola nad efektivním provozem stravovacích zařízení; kontrola kvality a bezpečnosti potravinářských výrobků. -
Magistr
Denní studium
Kombinované studium
24 - 27 měsíce
Ruština
Kampus