$close

Filtry

Zobrazit výsledky

Magisterské studium Technologie potravin v Portugalsko - Beja - Zde naleznete magisterské studium Technologie potravin v Portugalsko - Beja

Mistři vydělal poté, co studenti dokončí bakalářský studijní program. Chcete-li získat mistry, je obvykle nutné k dokončení 12 až 18 kurzy přednášek, které se často týkají dokončení komplexní testy a / nebo diplomovou práci. Potravinářské vědy se zaměřuje na studium potravin, s důrazem na vytváření spolehlivé, udržitelné a bezpečné potravinové zdroje. Poch… Čtěte více

Mistři vydělal poté, co studenti dokončí bakalářský studijní program. Chcete-li získat mistry, je obvykle nutné k dokončení 12 až 18 kurzy přednášek, které se často týkají dokončení komplexní testy a / nebo diplomovou práci.

Potravinářské vědy se zaměřuje na studium potravin, s důrazem na vytváření spolehlivé, udržitelné a bezpečné potravinové zdroje. Pochopení potravinové vědy může vést k významným objevům v potravinářské technologii, stejně jako při výrobě a udržení zdravého zásobování potravinami.

Portugalsko, oficiálně Portugalská republika, je stát ležící v jihozápadní Evropě na Pyrenejském poloostrově. Portugalsko je 900 let, a to i přesto, že má relativně malý prostor, to hrálo klíčovou roli ve světové historii. Universidade do Porto je nejvíce populární cizinců, které se skládají z 11% zahraničních studentů.

Magisterské studium Technologie potravin v Portugalsko - Beja - Veškeré informace o magisterském studiu Technologie potravin v Portugalsko - Beja Ušetřete čas a kontaktujte školu v Portugalsko - Beja zde!

Méně
Další informace o studiu v Portugalsku
$format_list_bulleted Filtry
Seřadit podle:
  • Oblíbené Nejnovější Název
  • Oblíbené
  • Nejnovější
  • Název
Polytechnic Institute Of Beja
Beja, Portugalsko

Příprava kvalifikovaných techniků může vést k významnému pokroku v řízení přírodních zdrojů, hodnocení produktů a zaručené kvalitě; kontrola kontaminujících faktorů, hodnocení ... +

Příprava kvalifikovaných techniků může vést k významnému pokroku v řízení přírodních zdrojů, hodnocení produktů a zaručené kvalitě; kontrola kontaminujících faktorů, hodnocení a obrana biologických produktů nebo produktů s jejich původními názvy a vývoj nových produktů. Tito odborníci mohou významně přispět k oblasti poradenství a projektů ak racionalizaci stávajících zdrojů. Vysoká konkurence na trhu vyžaduje vysoce náročné procesy výroby, komercializace a přípravy potravin se zvláštním důrazem na kontrolu potravin, aby byla zaručena bezpečnost potravin pro spotřebitele. -
Magistr
Portuguese (Portugal)
Kampus