$close

Filtry

Zobrazit výsledky

Magisterské studium Technologie potravin Portugalsko - Zde naleznete magisterské studium

Aby bylo možné úspěšně získat Masters kvalifikace, budete muset získat počet kreditů složením jednotlivých modulů. Většina učil Masters bude mít několik základních modulů, které musíte vzít a přenést za účelem získání kvalifikace. Posouzení výzkumné mistrů je téměř vždy výhradně jeden disertační modulu nebo projektu.V programech potravinářské vědy se… Čtěte více

Aby bylo možné úspěšně získat Masters kvalifikace, budete muset získat počet kreditů složením jednotlivých modulů. Většina učil Masters bude mít několik základních modulů, které musíte vzít a přenést za účelem získání kvalifikace. Posouzení výzkumné mistrů je téměř vždy výhradně jeden disertační modulu nebo projektu.

V programech potravinářské vědy se studenti seznámí se vědecké principům zpracování potravin, skladování, balení a distribuce. Studují lidskou výživu, potravinářské chemie, mikrobiologie, a lidského zdraví a bezpečnosti.

Portugalsko, oficiálně Portugalská republika, je stát ležící v jihozápadní Evropě na Pyrenejském poloostrově. Portugalsko je 900 let, a to i přesto, že má relativně malý prostor, to hrálo klíčovou roli ve světové historii. Universidade do Porto je nejvíce populární cizinců, které se skládají z 11% zahraničních studentů.

Magisterské studium Technologie potravin Portugalsko. Veškeré informace o magisterském studiu Technologie potravin v Portugalsko. Kontaktujte školu zde!

Méně
Další informace o studiu v Portugalsku
$format_list_bulleted Filtry
Seřadit podle:
  • Oblíbené Nejnovější Název
  • Oblíbené
  • Nejnovější
  • Název
Universidade Católica Portuguesa – Porto
Porto, Portugalsko

Potravinářský sektor je nezbytný pro zajištění kvality a rozvoje společnosti. Navzdory nedávnému vývoji v oblasti potravinových systémů se v dnešní době blíží velké výzvy. Pří ... +

Potravinářský sektor je nezbytný pro zajištění kvality a rozvoje společnosti. Navzdory nedávnému vývoji v oblasti potravinových systémů se v dnešní době blíží velké výzvy. Příkladem je Agenda 2030, kterou OSN vydala se 17 cíli udržitelného rozvoje (SDG), protože vývoj a udržitelnost jsou v současné době na kolizní trase, a pandemie COVID-19. Do roku 2050 bude svět potřebovat o 60 procent více potravin a při poklesu úrovně produktivity je nepravděpodobné, že bude tohoto cíle dosaženo, přinejmenším pokud nedojde ke změně současného potravinového systému. V tomto smyslu je nutné vytvořit rozvojové a inovační strategie pro udržitelné zvýšení zemědělské a potravinářské výroby, zlepšení globálních dodavatelských řetězců, snížení ztrát a plýtvání potravinami, snížení dopadu na životní prostředí, úsporu energie a zajištění bezpečných a výživných potravin pro všechny. -
MSc
Denní studium
2 roky
Angličtina, Portugalština
Kampus
 
University of Algarve
Faro, Portugalsko

Cílem programu MSc v potravinářské technologii je poskytnout obecné pochopení vlastností a výroby potravin a znalostí v technologiích zapojených do výroby bezpečných a zdravýc ... +

Cílem programu MSc v potravinářské technologii je poskytnout obecné pochopení vlastností a výroby potravin a znalostí v technologiích zapojených do výroby bezpečných a zdravých potravin, které kvalifikují příjemce nejen analyzovat a kontrolovat, ale také navrhovat, inovovat a rozvíjet systémy produkce potravin a potravinářské výrobky. -
MSc
Denní studium
2 roky
Portuguese (Portugal), Angličtina
Kampus
 
Polytechnic Institute Of Santarem - Instituto Politécnico De Santarém
Santarém, Portugalsko

Magisterský titul v oboru potravinářských technologií si klade za cíl posílit, integrovat a rozšířit znalosti techniků v oblasti potravin a výživy s ohledem na politiku a poža ... +

Magisterský titul v oboru potravinářských technologií si klade za cíl posílit, integrovat a rozšířit znalosti techniků v oblasti potravin a výživy s ohledem na politiku a požadavky v oblasti potravin / výživy / zdraví v celém potravinovém řetězci na evropské a světové úrovni. Cyklus studia potravinářských technologií je zaměřen tak, aby umožňoval získání a prohloubení následujících odborných dovedností: kontrola prvovýroby; kontrola kvality a bezpečnosti potravinářských procesů a výrobků; kontrola odpadních vod a zbytků z potravin, zpracování a distribuce potravinářských výrobků nebo jejich surovin; analýza potravin; provádění systémů zabezpečení potravin; technické a právní poradenství; prevence a kontrola rizik v potravinovém řetězci; identifikace faktorů, které ovlivňují výživové vlastnosti potravin; intervence v oblastech řízení potravinářských společností; školení v oblasti potravin. -
Magistr
Portuguese (Portugal)
Kampus
 

Získejte stipendium v hodnotě až $ 10000

Objevte, jaké možnosti vám může nabídnout naše stipendium.
Universidade Nova de Lisboa (Nova University of Lisbon)
Lisabon, Portugalsko

Mistři v technologii a bezpečnosti potravin budou moci pracovat na úrovni výroby, kontroly kvality a bezpečnosti potravin v zemědělském a potravinářském průmyslu a také vyvíje ... +

Mistři v technologii a bezpečnosti potravin budou moci pracovat na úrovni výroby, kontroly kvality a bezpečnosti potravin v zemědělském a potravinářském průmyslu a také vyvíjet nové výrobky nebo vylepšovat stávající. Mohou také plnit úkoly výzkumu a vývoje a také poskytovat poradenské služby v oblasti technologií a / nebo bezpečnosti potravin. -
MSc
Portuguese (Portugal)
Kampus
 
Polytechnic Institute Of Beja
Beja, Portugalsko

Příprava kvalifikovaných techniků může vést k významnému pokroku v řízení přírodních zdrojů, hodnocení produktů a zaručené kvalitě; kontrola kontaminujících faktorů, hodnocení ... +

Příprava kvalifikovaných techniků může vést k významnému pokroku v řízení přírodních zdrojů, hodnocení produktů a zaručené kvalitě; kontrola kontaminujících faktorů, hodnocení a obrana biologických produktů nebo produktů s jejich původními názvy a vývoj nových produktů. Tito odborníci mohou významně přispět k oblasti poradenství a projektů ak racionalizaci stávajících zdrojů. Vysoká konkurence na trhu vyžaduje vysoce náročné procesy výroby, komercializace a přípravy potravin se zvláštním důrazem na kontrolu potravin, aby byla zaručena bezpečnost potravin pro spotřebitele. -
Magistr
Portuguese (Portugal)
Kampus
 
Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)
Viseu, Portugalsko

Obecné cíle tohoto kurzu Master jakosti potravin a technologie, akvizice a dalšího rozvoje vědeckých a technických znalostí v oblasti jakosti potravin a technologie.

Obecné cíle tohoto kurzu Master jakosti potravin a technologie, akvizice a dalšího rozvoje vědeckých a technických znalostí v oblasti jakosti potravin a technologie. -
Magistr
Denní studium
2 roky
Portuguese (Portugal)
Kampus