$close

Filtry

Zobrazit výsledky

Magisterské studium Technologie potravin Norsko - Zde naleznete magisterské studium

Mistr úrovni studie zahrnují specializované studium v ​​oblasti výzkumu nebo oblasti odborné praxe. Vydělávat magisterský titul ukazuje vyšší úroveň zvládnutí předmětu. Vydělávat magisterský titul může trvat od jednoho roku do tří nebo čtyř let. Než budete moci absolvovat, obvykle musíte napsat a obhájit diplomovou práci, dlouhý papír, který je vyvrcholením Va… Čtěte více

Mistr úrovni studie zahrnují specializované studium v ​​oblasti výzkumu nebo oblasti odborné praxe. Vydělávat magisterský titul ukazuje vyšší úroveň zvládnutí předmětu. Vydělávat magisterský titul může trvat od jednoho roku do tří nebo čtyř let. Než budete moci absolvovat, obvykle musíte napsat a obhájit diplomovou práci, dlouhý papír, který je vyvrcholením Vašeho specializovaného výzkumu.

Potravinářské vědy se zaměřuje na studium potravin, s důrazem na vytváření spolehlivé, udržitelné a bezpečné potravinové zdroje. Pochopení potravinové vědy může vést k významným objevům v potravinářské technologii, stejně jako při výrobě a udržení zdravého zásobování potravinami.

Norsko, oficiálně Norské království, je skandinávská unitární konstituční monarchie, jejíž území zahrnuje západní část Skandinávského poloostrova, Jan Mayen, souostroví Svalbard Arctic a subantarctic Bouvetův ostrov. Vysokoškolské vzdělání v Norsku je nabízena celá řada sedmi univerzit.

Magisterské studium Technologie potravin Norsko. Veškeré informace o magisterském studiu Technologie potravin v Norsko. Kontaktujte školu zde!

Méně
Další informace o studiu v Norsku
$format_list_bulleted Filtry
Seřadit podle:
  • Oblíbené Nejnovější Název
  • Oblíbené
  • Nejnovější
  • Název
Norwegian University of Life Sciences NMBU
Tak jako, Norsko

Společnost AQFood se zaměřuje na výrobu vodních potravin v celém výrobním a potravinářském řetězci a propojuje primární produkci včetně akvakultury a volně žijících úlovků se ... +

Společnost AQFood se zaměřuje na výrobu vodních potravin v celém výrobním a potravinářském řetězci a propojuje primární produkci včetně akvakultury a volně žijících úlovků se zpracováním a distribucí spotřebitelům z hlediska kvality a bezpečnosti. -
Magistr
Denní studium
2 roky
Angličtina
Kampus