$close

Filtry

Zobrazit výsledky

Magisterské studium Technologie potravin Mexiko - Zde naleznete magisterské studium

Mistři odkazuje na dokončení v magisterském studijním programu, který připravuje studenty prohloubit své znalosti v určité záležitosti nebo rozvíjet svou kariéru. Většina mistrů jsou poskytovány ze strany státních nebo veřejných vysokých škol. Potravinářské vědy se zaměřuje na studium potravin, s důrazem na vytváření spolehlivé, udržitelné a bezpečné potravi… Čtěte více

Mistři odkazuje na dokončení v magisterském studijním programu, který připravuje studenty prohloubit své znalosti v určité záležitosti nebo rozvíjet svou kariéru. Většina mistrů jsou poskytovány ze strany státních nebo veřejných vysokých škol.

Potravinářské vědy se zaměřuje na studium potravin, s důrazem na vytváření spolehlivé, udržitelné a bezpečné potravinové zdroje. Pochopení potravinové vědy může vést k významným objevům v potravinářské technologii, stejně jako při výrobě a udržení zdravého zásobování potravinami.

Mexiko je jednou z nejoblíbenějších turistických zemí na planetě. Země má i tropických a mírných pásem dát studentům co nejlepší čas. Pokud chcete studovat na kurzu v Národní autonomní univerzity Mexika, bude to skvělý život s hodně zábavy v zemi stejně.

Magisterské studium Technologie potravin Mexiko. Veškeré informace o magisterském studiu Technologie potravin v Mexiko. Kontaktujte školu zde!

Méně
Další informace o studiu v Mexiku
Další možnosti v rámci tohoto oboru: 
PhD
$format_list_bulleted Filtry
Seřadit podle:
  • Oblíbené Nejnovější Název
  • Oblíbené
  • Nejnovější
  • Název
Universidad de Sonora
Hermosillo, Mexiko

Obecný cíl: Poskytnout rámec specializovaného akademického vzdělávání absolventům biologických věd, chemicko-biologických, chemického inženýrství, agronomů a příbuzných profes ... +

Obecný cíl: Poskytnout rámec specializovaného akademického vzdělávání absolventům biologických věd, chemicko-biologických, chemického inženýrství, agronomů a příbuzných profesí, které tvoří lidské zdroje vynikající úrovně, s pevnou přípravou v různých oblastech vědy, které jsou schopné provádět originální a nezávislý výzkum, který představuje významný pokrok v oblasti potravinářských věd a technologií, s větším důrazem na oblasti produktů zrnin a akvakultury. Také jim poskytněte podrobný a ucelený přehled, aby byli schopni identifikovat relevantní problémy ve svých pracovních oblastech a generovat aplikovatelné znalosti. -
Magistr
Denní studium
2 roky
španělština
Kampus
 
Technological University of Mixteca
México, Mexiko

Vyškolit odborníky na vysoké úrovni vzdělání a lidské kvality v oblastech chemie, biochemie, potravinářského inženýrství, potravinářských věd nebo souvisejících oblastí, kteří ... +

Vyškolit odborníky na vysoké úrovni vzdělání a lidské kvality v oblastech chemie, biochemie, potravinářského inženýrství, potravinářských věd nebo souvisejících oblastí, kteří jsou schopni vykonávat vědecké, technologické, odborné a pedagogické činnosti v chemii přírodních produktů a potraviny, které přispívají k rozvoji vědy a techniky a podílejí se na školení akademických lidských zdrojů na vysoké úrovni. -
MSc
Spanish (Mexican)
Kampus
 
Autonomous University of the State of Hidalgo
Pachuca, Mexiko

Účelem Master in Food Science je studovat aspekty, které mají co do činění s používáním, charakterizací a konzervací zemědělsko-potravinářských produktů a vedlejších produktů, ... +

Účelem Master in Food Science je studovat aspekty, které mají co do činění s používáním, charakterizací a konzervací zemědělsko-potravinářských produktů a vedlejších produktů, reagovat na sociální požadavky a čelit výzvám, které představují transformace současný svět v oblasti potravin. -
MSc
Spanish (Mexican)
Kampus