$close

Filtry

Zobrazit výsledky

Magisterské studium Technologie potravin Lotyšsko - Zde naleznete magisterské studium

Výhody Masters přesahovat zlepšit vaše potenciál výdělku. Mohou poskytnout vám osobní a profesní dovednosti urychlit váš vývoj. Jsou to také příležitost odlišit se od svých vrstevníků, mnoho z koho mají podobné úrovni a vysokoškolák kvalifikaci. Potravinářské vědy používá chemie, mikrobiologie, inženýrství a biochemie pomáhat vytvářet trvalé, výživné a sn… Čtěte více

Výhody Masters přesahovat zlepšit vaše potenciál výdělku. Mohou poskytnout vám osobní a profesní dovednosti urychlit váš vývoj. Jsou to také příležitost odlišit se od svých vrstevníků, mnoho z koho mají podobné úrovni a vysokoškolák kvalifikaci.

Potravinářské vědy používá chemie, mikrobiologie, inženýrství a biochemie pomáhat vytvářet trvalé, výživné a snadno dostupné potravy. Studují potravinářské vědy mohou přispět k dosažení lepší pochopení vývoje potravinových systémů a jak vytvořit udržitelné potravinové zdroje pro budoucí generace.

Lotyšsko oficiálně Lotyšská republika, je země v regionu Baltského moře severní Evropy. To je ohraničené na severu Estonska, na jihu Litvy, na východě Ruskem a na jihovýchodě Běloruska. Lotyši Baltského lidí, kulturně spojené s Litevci. Hlavním městem je Riga, které je domovem Lotyšské univerzity s více než 23.000 přihlášených studentů.

Magisterské studium Technologie potravin Lotyšsko. Veškeré informace o magisterském studiu Technologie potravin v Lotyšsko. Kontaktujte školu zde!

Méně
Další informace o studiu v Lotyšsku
Další možnosti v rámci tohoto oboru: 
$format_list_bulleted Filtry
Seřadit podle:
  • Oblíbené Nejnovější Název
  • Oblíbené
  • Nejnovější
  • Název
Latvia University of Life Sciences and Technologies
Jelgava, Lotyšsko

Program je zaměřen na vzdělávání vysokoškolsky vzdělané odborníky a nové vědce s kreativní myšlení a kompetenci rozhodovat na podporu budoucí rozvoj potravinářské vědy a produ ... +

Program je zaměřen na vzdělávání vysokoškolsky vzdělané odborníky a nové vědce s kreativní myšlení a kompetenci rozhodovat na podporu budoucí rozvoj potravinářské vědy a produkce potravin v Evropě, konkurenceschopnost na zahraničních trzích. -
Magistr
Denní studium
2 roky
Angličtina
Úno 2022
Kampus