$close

Filtry

Zobrazit výsledky

Magisterské studium Technologie potravin v Libanon - Beirut - Zde naleznete magisterské studium Technologie potravin v Libanon - Beirut

Mistři odkazuje na dokončení v magisterském studijním programu, který připravuje studenty prohloubit své znalosti v určité záležitosti nebo rozvíjet svou kariéru. Většina mistrů jsou poskytovány ze strany státních nebo veřejných vysokých škol. Potravinářské vědy je obor, který se zaměřuje na biologické složení potravin, jakož i chemické procesy potřebné k vyt… Čtěte více

Mistři odkazuje na dokončení v magisterském studijním programu, který připravuje studenty prohloubit své znalosti v určité záležitosti nebo rozvíjet svou kariéru. Většina mistrů jsou poskytovány ze strany státních nebo veřejných vysokých škol.

Potravinářské vědy je obor, který se zaměřuje na biologické složení potravin, jakož i chemické procesy potřebné k vytvoření potraviny. Učení o potravinářských věd, mohou být jednotlivci připraveni vytvořit bezpečné a výživné potravinářské výrobky, které mohou být dodány bezpečně po celém světě.

Libanon, oficiálně Libanonská republika, je země ve východní Středomoří. To je ohraničené Sýrie na severu a východě a Izraelem na jih.

Zahrnutí mnoha vzdělávacích institucí ukazuje, že Bejrút je centrem vzdělávání a učení po celém Libanonu. Stojí za to sledovat architektonických památek a dostupnost různých vzdělávacích institucích svědčí Bejrút 's vzdělávací úspěch v Libanonu.

Magisterské studium Technologie potravin v Libanon - Beirut - Veškeré informace o magisterském studiu Technologie potravin v Libanon - Beirut Ušetřete čas a kontaktujte školu v Libanon - Beirut zde!

Méně
Další informace o studiu v Libanonu
Další možnosti v rámci tohoto oboru: 
$format_list_bulleted Filtry
Seřadit podle:
  • Oblíbené Nejnovější Název
  • Oblíbené
  • Nejnovější
  • Název
Lebanese International University
Beirut, Libanon

Vysvětlení fyzikálních a chemických interakcí mezi různými složkami jsou výsledkem zušlechťovacích operací často vedou k fyzickými, smyslovými a nutriční změny v potravinách. ... +

Vysvětlení fyzikálních a chemických interakcí mezi různými složkami jsou výsledkem zušlechťovacích operací často vedou k fyzickými, smyslovými a nutriční změny v potravinách. -
Magistr
Denní studium
Kampus