$close

Filtry

Zobrazit výsledky

Kombinované studium magisterské studium Technologie potravin v Itálie - Zde naleznete Kombinované studium magisterské studium Technologie potravin v Itálie

Magisterský studijní program vám dává možnost buď dále své znalosti o konkrétní otázku nebo vzletu v úplně jiným způsobem pomocí dovednosti, které jste získali z předchozího bakalářského titulu. Potravinářské vědy je obor, který se zaměřuje na biologické složení potravin, jakož i chemické procesy potřebné k vytvoření potraviny. Učení o potravinářských v… Čtěte více

Magisterský studijní program vám dává možnost buď dále své znalosti o konkrétní otázku nebo vzletu v úplně jiným způsobem pomocí dovednosti, které jste získali z předchozího bakalářského titulu.

Potravinářské vědy je obor, který se zaměřuje na biologické složení potravin, jakož i chemické procesy potřebné k vytvoření potraviny. Učení o potravinářských věd, mohou být jednotlivci připraveni vytvořit bezpečné a výživné potravinářské výrobky, které mohou být dodány bezpečně po celém světě.

Oficiálně známý jako Italské republiky, země je nalezené v jižní Evropě. Úředním jazykem je italština a kulturní kapitál je bohatý Řím. Mnoho univerzit na světě 's nejstarší se nachází v Itálii, zejména na univerzitě v Bologni (založena v roce 1088). K dispozici jsou tři Superior vysokých škol s "univerzitní status ", tři instituce se statutem doktorských škol, které fungují na absolventa a postgraduální úrovni.

Kombinované studium magisterské studium Technologie potravin v Itálie - Veškeré informace o Kombinované studium magisterském studiu Technologie potravin v Itálie. Ušetřete čas a kontaktujte školu zde!

Méně
Další informace o studiu v Itálii
$format_list_bulleted Filtry
Seřadit podle:
  • Oblíbené Nejnovější Název
  • Oblíbené
  • Nejnovější
  • Název
University of Parma
Parma, Itálie

Druhý stupeň v oboru potravinářských věd a technologií je zaměřen na italské a zahraniční studenty se zájmem o obory technologie potravin, bezpečnost a kvalita potravin. Studi ... +

Druhý stupeň v oboru potravinářských věd a technologií je zaměřen na italské a zahraniční studenty se zájmem o obory technologie potravin, bezpečnost a kvalita potravin. Studijní program druhého cyklu je strukturován tak, aby představoval přirozené pokračování studia pro absolventy s vysokoškolským vzděláním v oboru potravinářství a technologie potravin a v gastronomických vědách, ale může být zajímavý také pro absolventy jiných vědecko-technických oborů v oborech chemie, biologie a inženýrství s odpovídajícím vzdělávacím programem. -
Magistr
Denní studium
Kombinované studium
2 roky
Angličtina, Italština
Říj 2021
Kombinace studia online a v kampusu
Kampus
Online forma
 
University of Parma
Parma, Itálie

Magisterský titul z bezpečnosti potravin a řízení potravinových rizik je druhý stupeň vysokoškolského studia, plně vyučovaný v angličtině, společně nabízený University of Parm ... +

Magisterský titul z bezpečnosti potravin a řízení potravinových rizik je druhý stupeň vysokoškolského studia, plně vyučovaný v angličtině, společně nabízený University of Parma ve spolupráci s University of Bologna, Katolická univerzita v Piacenze, University of Modena a Reggio Emilia, University of Ferrara. -
MSc
Denní studium
Kombinované studium
2 roky
Angličtina
Kombinace studia online a v kampusu
Kampus
Online forma
 
University of Parma
Parma, Itálie

Magistr v managementu potravinářských systémů jakosti a gastronomie (Kvalita potravin) je součástí procesu vylepšení italského zemědělsko-potravinářského průmyslu, který uznáv ... +

Magistr v managementu potravinářských systémů jakosti a gastronomie (Kvalita potravin) je součástí procesu vylepšení italského zemědělsko-potravinářského průmyslu, který uznává Parma jako jeden z nejvýznamnějších průmyslových klastrů v Itálii, známý jako „italské potravinářské údolí“. “. -
MSc
Denní studium
Kombinované studium
2 roky
Italština
Kombinace studia online a v kampusu
Kampus
Online forma