$close

Filtry

Zobrazit výsledky

Magisterské studium Technologie potravin v Itálie - Fisciano - Zde naleznete magisterské studium Technologie potravin v Itálie - Fisciano

Mistři je první úroveň absolventa kurzu a lze je získat poté, co obdrží bakalářský titul. Vydělávat pány obvykle vyžaduje dva roky na plný úvazek studie, která činí 36 až 54 kreditů semestr.   Potravinářské vědy používá chemie, mikrobiologie, inženýrství a biochemie pomáhat vytvářet trvalé, výživné a snadno dostupné potravy. Studují potravinářské v… Čtěte více

Mistři je první úroveň absolventa kurzu a lze je získat poté, co obdrží bakalářský titul. Vydělávat pány obvykle vyžaduje dva roky na plný úvazek studie, která činí 36 až 54 kreditů semestr.

Potravinářské vědy používá chemie, mikrobiologie, inženýrství a biochemie pomáhat vytvářet trvalé, výživné a snadno dostupné potravy. Studují potravinářské vědy mohou přispět k dosažení lepší pochopení vývoje potravinových systémů a jak vytvořit udržitelné potravinové zdroje pro budoucí generace.

Itálie oficiálně Italskou republikou, je unitární parlamentní republika v rámci Evropské unie, který se nachází v jižní Evropě. Na severu hraničí Francie, Švýcarsko, Rakousko a Slovinsko po Alpách.

Magisterské studium Technologie potravin v Itálie - Fisciano - Veškeré informace o magisterském studiu Technologie potravin v Itálie - Fisciano Ušetřete čas a kontaktujte školu v Itálie - Fisciano zde!

Méně
Další informace o studiu v Itálii
$format_list_bulleted Filtry
Seřadit podle:
  • Oblíbené Nejnovější Název
  • Oblíbené
  • Nejnovější
  • Název
University Of Salerno UNISA
Fisciano, Itálie

Cílem magisterského studia v potravinářském inženýrství je vycvičit profesionální osobnost technické povahy, potravinářského inženýra, který používá typické metody chemického ... +

Cílem magisterského studia v potravinářském inženýrství je vycvičit profesionální osobnost technické povahy, potravinářského inženýra, který používá typické metody chemického a procesního inženýrství k řešení problémů v potravinářském průmyslu. Tento metodický přístup představuje charakteristický prvek magisterského studia potravinářského inženýrství na univerzitě v Salernu ve srovnání s jinými podobnými kurzy nabízenými v Evropě, kde se potravinářské inženýrství rodí spíše z potravinářských technologií než z procesního inženýrství. -
Magistr
Kampus