$close

Filtry

Zobrazit výsledky

Magisterské studium Technologie potravin v Francie - Montpellier - Zde naleznete magisterské studium Technologie potravin v Francie - Montpellier

Magisterský studijní program je akademický titul uděluje jednotlivcům, kteří úspěšně naznačovat vyšší úroveň odborných znalostí. Existují dva hlavní typy mistrů - učil a výzkumu. Potravinářské vědy poskytuje důležité poznatky o zdroj potravy aplikováním vědecké principy vytváření, rozvoj a udržování zdrojů potravy. Jedinci, kteří studují Food Science m… Čtěte více

Magisterský studijní program je akademický titul uděluje jednotlivcům, kteří úspěšně naznačovat vyšší úroveň odborných znalostí. Existují dva hlavní typy mistrů - učil a výzkumu.

Potravinářské vědy poskytuje důležité poznatky o zdroj potravy aplikováním vědecké principy vytváření, rozvoj a udržování zdrojů potravy. Jedinci, kteří studují Food Science může rozhodnout, že pracovat jako vývojáři potraviny, kontroly kvality odborníků, nebo jako obchodní zástupce pro potraviny a potravinářské technologie společnosti.

Francie je v současné době patří mezi 20 zemí s nejlepšími výsledky z hlediska ekonomiky kvůli jejich vynikající výsledky orientované vysokoškolské vzdělávání. Většina kurzů na vysokých školách jsou nabízeny ve francouzském jazyce. Francie má 60 veřejných a 100 soukromých vysokých škol.

Jako domov pro 100.000 obyvatel, Montpellier je město nacházející se na pobřeží Středozemního moře na jižním pobřeží Francie. Město má několik památek a turistických atrakcí. Montpellier je domovem pro 3 vysoké školy a několik vysokých škol.

Magisterské studium Technologie potravin v Francie - Montpellier - Veškeré informace o magisterském studiu Technologie potravin v Francie - Montpellier Ušetřete čas a kontaktujte školu v Francie - Montpellier zde!

Méně
Další informace o studiu ve Francii
$format_list_bulleted Filtry
Seřadit podle:
  • Oblíbené Nejnovější Název
  • Oblíbené
  • Nejnovější
  • Název
Mediterranean Agronomic Institute of Montpellier CIHEAM IAMM
Montpellier, Francie

Rostoucí znepokojení nad otázkami týkajícími se potravin a použití přírodních produktů ve středomořské oblasti vytvořilo základ pro magisterský titul v oboru „Kvalita potravin ... +

Rostoucí znepokojení nad otázkami týkajícími se potravin a použití přírodních produktů ve středomořské oblasti vytvořilo základ pro magisterský titul v oboru „Kvalita potravin a chemie přírodních produktů“. Program je zaměřen na chemii a zaměřuje se na specializaci studentů na koncepty kvality potravin, autentičnost potravin, různé aspekty chemie přírodních produktů a na valorizaci obnovitelných zdrojů Agrifood pro produkty s přidanou hodnotou. Postgraduální program podporuje odborné znalosti v oblasti kontroly kvality a různých aplikací přírodních produktů, jakož i v oblasti špičkových technologických moderních laboratorních přístrojů analytického a přípravného rozsahu. Dosažení titulu M.Sc. Titul je kvalifikuje k tomu, aby úspěšně pokračovali v doktorském studiu a / nebo pokračovali v kariéře odborníka ve veřejném i soukromém sektoru. -
Magistr
Francouzština
Kampus