$close

Filtry

Zobrazit výsledky

Kombinované studium magisterské studium Technologie potravin v Evropa - Zde naleznete Kombinované studium magisterské studium Technologie potravin v Evropa

Mistři vydělal poté, co studenti dokončí bakalářský studijní program. Chcete-li získat mistry, je obvykle nutné k dokončení 12 až 18 kurzy přednášek, které se často týkají dokončení komplexní testy a / nebo diplomovou práci. Potravinářské vědy se zaměřuje na studium potravin, s důrazem na vytváření spolehlivé, udržitelné a bezpečné potravinové zdroje. Poch… Čtěte více

Mistři vydělal poté, co studenti dokončí bakalářský studijní program. Chcete-li získat mistry, je obvykle nutné k dokončení 12 až 18 kurzy přednášek, které se často týkají dokončení komplexní testy a / nebo diplomovou práci.

Potravinářské vědy se zaměřuje na studium potravin, s důrazem na vytváření spolehlivé, udržitelné a bezpečné potravinové zdroje. Pochopení potravinové vědy může vést k významným objevům v potravinářské technologii, stejně jako při výrobě a udržení zdravého zásobování potravinami.

Evropa je šestým největším kontinentem a zahrnuje 47 zemí a nejrůznějších závislostí, ostrovy a území. To je ohraničené na Středozemní moře na jih, v Asii na východě a Atlantským oceánem na západ.

Méně
$format_list_bulleted Filtry
Seřadit podle:
Doporučeno Nejnovější Název
Manchester Metropolitan University Online
UK Online, Spojené království

Manchester Metropolitan University připravuje cestu ve výzkumu výživy a vědy o potravinách od roku 1880. Tento jedinečný magisterský program Food Science and Innovation kombin ... +

Manchester Metropolitan University připravuje cestu ve výzkumu výživy a vědy o potravinách od roku 1880. Tento jedinečný magisterský program Food Science and Innovation kombinuje bohaté znalosti Manchester Met s novou technologií, aby vám poskytl odborné znalosti o potravinách a výživě, které potřebujete k úspěchu. -
MSc
Kombinované studium
24 měsíce
Angličtina
Online forma
 
Cranfield University
Cranfield, Spojené království

Potravinová bezpečnost je jedním z hlavních problémů naší doby. Produkce přiměřených a výživných potravin pro každého, využívajících dostupné zdroje rozumným a udržitelným způ ... +

Potravinová bezpečnost je jedním z hlavních problémů naší doby. Produkce přiměřených a výživných potravin pro každého, využívajících dostupné zdroje rozumným a udržitelným způsobem, je klíčovou prioritou na celém světě, zejména s ohledem na očekávané dopady změny klimatu na produkci potravin. -
MSc
Denní studium
Kombinované studium
Angličtina
Říj 2022
Kampus
 
University of Parma
Parma, Itálie

Druhý stupeň v oboru potravinářských věd a technologií je zaměřen na italské a zahraniční studenty se zájmem o obory technologie potravin, bezpečnost a kvalita potravin. Studi ... +

Druhý stupeň v oboru potravinářských věd a technologií je zaměřen na italské a zahraniční studenty se zájmem o obory technologie potravin, bezpečnost a kvalita potravin. Studijní program druhého cyklu je strukturován tak, aby představoval přirozené pokračování studia pro absolventy s vysokoškolským vzděláním v oboru potravinářství a technologie potravin a v gastronomických vědách, ale může být zajímavý také pro absolventy jiných vědecko-technických oborů v oborech chemie, biologie a inženýrství s odpovídajícím vzdělávacím programem. -
Magistr
Denní studium
Kombinované studium
2 roky
Angličtina, Italština
Kombinace studia online a v kampusu
Kampus
Online forma
 

Získejte stipendium v hodnotě až $ 10000

Objevte, jaké možnosti vám může nabídnout naše stipendium.
University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences
Birmingham, Spojené království

Naše Masters of Safety, Hygiene and Management Masters poskytuje pokročilé akademické školení v oblasti bezpečnosti potravin a kontroly potravin. Zvážíte vztah mezi potravinam ... +

Naše Masters of Safety, Hygiene and Management Masters poskytuje pokročilé akademické školení v oblasti bezpečnosti potravin a kontroly potravin. Zvážíte vztah mezi potravinami a veřejným zdravím a prozkoumáte vědecké, technické, manažerské, politické a legislativní faktory, které ovlivňují bezpečnost potravin. -
MSc
Denní studium
Kombinované studium
6 - 24 měsíce
Angličtina
Kampus
 
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Edinburgh, Spojené království

Jedná se o on-line vzdělávací program zaměřený na studenty s příslušným zemědělským a potravinářským zázemím, kteří chtějí získat důkladnou znalost bezpečnosti potravin. Tento ... +

Jedná se o on-line vzdělávací program zaměřený na studenty s příslušným zemědělským a potravinářským zázemím, kteří chtějí získat důkladnou znalost bezpečnosti potravin. Tento MSc je speciálně navržen tak, aby poskytoval skutečně holistický přístup k potravinovému řetězci, který je začleněn do fáze před a po sklizni výroby potravin, bezpečnosti plodin, dobrých životních podmínek zvířat a ekonomiky dodavatelského řetězce. Tento program by byl vhodný pro osoby s vysokoškolským vzděláním v zemědělských vědách, biologických vědách, potravinářských systémech, ve veterinární medicíně a humánní medicíně, jakož i odborníků z oblasti zemědělství, venkovského průmyslu, potravinářského průmyslu, vládních úředníků, mezinárodních organizací, bezpečnosti a třetího sektoru. -
MSc
Kombinované studium
Angličtina
Online forma
 
ZHAW School of Life Sciences And Facility Management
Wädenswil, Švýcarsko

V tomto magisterském programu se zabýváte inovativními řešeními pro potravinářský a nápojový průmysl. Poznáváte inovace jako holistický proces a vyvíjíte nové produkty a proce ... +

V tomto magisterském programu se zabýváte inovativními řešeními pro potravinářský a nápojový průmysl. Poznáváte inovace jako holistický proces a vyvíjíte nové produkty a procesy efektivně od surovin po dodávku. Zvažujete znalosti technologie, potravin, obalů, dodavatelského řetězce, strategie a designu. -
MSc
Denní studium
Kombinované studium
3 - 7 semestry
Angličtina
Kampus
 
KU Leuven: Faculty of Bioscience Engineering
Leuven, Belgie

Mezinárodní program pro potravinářské technologie (IUPFOOD) se zaměřuje na dva technologické rozměry, které mají zásadní a zásadní význam pro zpracování a uchovávání potravin; ... +

Mezinárodní program pro potravinářské technologie (IUPFOOD) se zaměřuje na dva technologické rozměry, které mají zásadní a zásadní význam pro zpracování a uchovávání potravin; transformace (zpracování) surovin do produktů vhodných k lidské spotřebě; úlohu postkvótového provozu a provozních jednotek pro uchovávání potravin při poskytování bezpečných a výživných potravin konečnému spotřebiteli. Tyto obavy jsou přímo přeneseny do zaměření programu IUPFOOD. Program InterUniversity v potravinářské technologii (IUPFOOD) je společně organizován KU Leuven a Univerzitou v Gentu (UGent). Program vychází z kombinované odborné znalosti KU Leuven a UGent ve výzkumu a vzdělávání v oblasti potravinářské technologie. -
MSc
Denní studium
Kombinované studium
2 roky
Angličtina
Kampus